GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος: Απαράδεκτη η αναγνώριση του αρχιπραξικοπηματία Γκουαϊδό από την κυβέρνηση της ΝΔ

Μιλώντας στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι «Από τις πρώτες πράξεις της κυβέρνηση...

Μιλώντας στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι «Από τις πρώτες πράξεις της κυβέρνησης της ΝΔ, ήταν η αναγνώριση του αρχιπραξικοπηματία Γκουαϊδό, αχυράνθρωπου των ΗΠΑ, ως μεταβατικού Προέδρου της Βενεζουέλας, πατώντας πάνω στην απαράδεκτη κοινή θέση της ΕΕ, που στήριξε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Και πρόσθεσε:

«Πρόκειται για πράξη που στηρίζει τη βρώμικη επέμβαση των ΗΠΑ, της ΕΕ και των συμμάχων τους στη Βενεζουέλα και στρέφεται κατά του νόμιμα εκλεγμένου Προέδρου της χώρας και συνολικά κατά του βενεζουελάνικου λαού, ο οποίος είναι ο μόνος υπεύθυνος για να καθορίσει τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα του» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος στην παρέμβασή του στη διάρκεια της συζήτησης «για την κατάσταση στη Βενεζουέλα».

«Ο ελληνικός λαός, όπως πολλές φορές έχει κάνει στο παρελθόν, χρειάζεται αποφασιστικά και τώρα να καταδικάσει την επέμβαση των ΗΠΑ-ΕΕ στη Βενεζουέλα, μαζί και την αναγνώρισή της από την κυβέρνηση της ΝΔ που παίρνοντας τη σκυτάλη από το ΣΥΡΙΖΑ παίζει το παιχνίδι των ιμπεριαλιστών» πρόσθεσε ο Λ. Νικολάου-Αλαβάνος καταλήγοντας: «Το ΚΚΕ εκφράζει τη διεθνιστική του αλληλεγγύη στο λαό της Βενεζουέλας, στο Κομμουνιστικό Κόμμα και την Κομμουνιστική Νεολαία της χώρας που μάχονται για τα λαϊκά συμφέροντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση