GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ ο Κικίλιας - Ποιους εργαζομένους ανέφερε ονομαστικά και ευχαρίστησε δημόσια

Την κεντρική υπηρεσία του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επανέλαβε ό...

Την κεντρική υπηρεσία του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος επανέλαβε ότι το επίκεντρο της πολιτικής που θα ακολουθήσει στον τομέα της υγείας είναι ο άνθρωπος.

«Μόνιμα το ΕΚΑΒ ήταν, είναι και θα είναι η πρώτη προσέγγιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας στον πολίτη, στην οικογένεια του, στον ασθενή και για αυτό δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο ΕΚΑΒ», σημείωσε ο κ. Κικίλιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας, κατά την επίσκεψή του, ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Παναγιώτη Τζανετή για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας και συνομίλησε με εργαζόμενους από την κεντρική και τεχνική υπηρεσία για τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Κικίλιας μετά τη συνάντησή του με τον κ. Τζανετή, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξήρε την προσφορά των εργαζομένων κατά τα πρόσφατα γεγονότα στη Χαλκιδική και στάθηκε ιδιαίτερα σε εργαζόμενους τους οποίους ανέφερε ονομαστικά και ευχαρίστησε δημόσια για την βοήθεια που προσέφεραν παρά το γεγονός ότι εν είχαν βάρδια.

«Την κρίσιμη στιγμή της συγκλονιστικής καταστροφής στην Χαλκιδική προσέτρεξαν και βοήθησαν, έσωσαν κόσμο. Αυτό είναι το ΕΚΑΒ και αυτό πρέπει είναι το ΕΚΑΒ, μαζί με τους ανθρώπους αυτούς που ήταν στην βάρδια έδωσαν την μάχη και τους ευχαριστώ δημοσίως» δήλωσε ο υπουργός Υγείας και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα πληρώματα «που είναι έξω στο δρόμο νύχτα και μέρα», όπως είπε, και «κάνουν μια δουλειά η οποία είναι ιδιαίτερα βεβαρημένη, οπότε θα πρέπει και νομίζω ότι είναι κατανοητό αυτό απ όλους, τα κίνητρα τα οποία παρέχει η υπηρεσία ή θα παρέχει να είναι διακριτά κυρίως από τους ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν έξω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση