GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχαρητήρια επιστολή Γιούνκερ στον Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην οποία εκφράζει την...

Συγχαρητήρια επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στην οποία εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην ικανότητά του και την ικανότητα των Ελλήνων να ανοίξουν ένα νέο, πιο λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της Ελλάδας.

Η συγχαρητήρια επιστολή του κ. Γιούνκερ, την οποία ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την καθαρή σας νίκη στις βουλευτικές εκλογές.

Γνωρίζετε τη σύνδεσή μου με την Ελλάδα και τον λαό της, που έχουν υποφέρει τόσο πολύ την τελευταία δεκαετία. Η αξιοπρέπεια, η αντοχή και η ευρωπαϊκή δέσμευση των Ελλήνων σε όλη τη διάρκεια αυτών των ετών, αξίζουν τον σεβασμό.

Μία μεγάλη προσπάθεια - και ένα από τα πιο περήφανα επιτεύγματα - της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της οποίας είχα την τιμή να προεδρεύω, ήταν να βοηθήσουμε την Ελλάδα να γυρίσει σελίδα στην κρίση και να δημιουργήσει το μέλλον της. Η Ελλάδα είναι τώρα στη σωστή της θέση, στην καρδιά της Ευρώπης και του ευρώ. Έχει επιτύχει πολλά, αλλά απομένουν να γίνουν πολλά.

Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην προσωπική σας ικανότητα και στην ικανότητα των Ελλήνων να ανοίξετε ένα νέο, πιο λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία της χώρας σας. Μπορείτε να υπολογίζετε στην προσωπική μου υποστήριξη και στην υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για να συμβεί αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση