GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή στη μνήμη του Μανώλη Σκουλάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής αναφέρθηκε στον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη. "Ήταν ...

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής αναφέρθηκε στον θάνατο του Μανώλη Σκουλάκη.

"Ήταν πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός. Η θλίψη δεν είναι μόνο στα Χανιά και στην Κρήτη αλλά και σε όλη την Ελλάδα, σε όσους τους ήξεραν. Θέλω να εκφράσω τα συλληπητήρια στην οικογένεια του" είπε ο κ. Λοβέρδος.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης τόνισε "Τον Μανώλη Σκουλάκη όλοι οι παλιοί συνάδελφοι τον γνωρίζαμε, ιδιαίτερα οι γιατροί. Και μου κάνει εντύπωση γιατί πριν από ένα, δύο μήνες τον συνάντησα εδώ στη Βουλή. Ήπιαμε καφέ και τα λέγαμε. Εκφράζω νομίζω το σύνολο της Βουλής στα συλληπητήρια προς την οικογένειά του και παρότι είναι αδόκιμο πριν γίνει η ταφή, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μανώλη Σκουλάκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση