GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής της προεδρίας της Βουλής - ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής της προεδρίας της Βουλής. "Σας υποδέχομαι με τις καλύτερες ευχές και προσδοκίε...

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης και παραλαβής της προεδρίας της Βουλής.

"Σας υποδέχομαι με τις καλύτερες ευχές και προσδοκίες ότι θα διαδραματίσετε τον θεσμικό σας ρόλο και να ξέρετε ότι θα έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια και τις μεγαλύτερες δυνατές συναινέσεις", είπε ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

"Πλέον η χώρα μας έχει βγει τυπικά από τη μέγγενη των μνημονίων και των δεσμεύσεων και των αγκυλώσεων που επέφεραν αυτές. Θα είμαστε στη διάθεσή σας θεσμικά για να προχωρήσουμε μαζί" συμπλήρωσε ο κ. Βούτσης.

Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας τόνισε: "Χαίρομαι που η Βουλή με εξέλεξε με απλοχεριά". Παράλληλα, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο επί προεδρίας του κ. Βούτση το οποίο, όπως είπε, θα συνεχίσει.

"Οι πολλοί ρομαντικοί στόχοι μπορεί να μην επιτυγχάνονται και επειδή όλα είναι σκυταλοδρομία στην πολιτική σάς λέω ότι θα προσπαθήσω να πάω τη σκυτάλη που δώσατε παραπέρα" επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση