GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντοπούλου : Η Πλεύση Ελευθερίας είναι η επιλογή που για όλους όσοι δεν συμβιβάζονται

«Θέλετε να παλέψουμε μαζί; Θέλετε Ζωή στη Βουλή; Στις 7 Ιουλίου ψηφίστε Πλεύση Ελευθερίας. Για να αλλάξουμε τον κόσμο, να κάνουμε τα ...

«Θέλετε να παλέψουμε μαζί; Θέλετε Ζωή στη Βουλή; Στις 7 Ιουλίου ψηφίστε Πλεύση Ελευθερίας. Για να αλλάξουμε τον κόσμο, να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα».

Με το σύνθημα αυτό, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου άνοιξε την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος της που πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Ελευθερίας. Ένα πάρκο, όπως είπε, που συμβολίζει τους αγώνες του ελληνικού λαού για ελευθερία και δημοκρατία.

«Την ιστορία δεν την γράφουν ούτε οι συμβιβασμένοι ούτε οι απαισιόδοξοι και οι διεφθαρμένοι. Την ιστορία την γράφουν οι άνθρωποι που αντιδρούν και αντιστέκονται, που μπορεί να αποτυγχάνουν, δεν τα παρατούν όμως και επιμένουν ξανά και ξανά μέχρι το τέλος. Εμείς λοιπόν δεν παραιτούμαστε, δεν συμβιβαζόμαστε είμαστε εδώ», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε:

«Τη χώρα δεν θα τη σώσουν αυτοί που την κατέστρεψαν και ονειρεύονται καρέκλες. Τη χώρα θα σώσει ο ελληνικός λαός παλεύοντας για τα δίκαια του. Αυτοί σας ζητούν να πετάξετε τη ζωή σας. Εμείς σας καλούμε να ζήσουμε τη ζωή μας ολόκληρη, όχι μισή. Και δεν υπάρχει πιο πραγματικό, πιο αληθινό, από το να ονειρευόμαστε πως θα αλλάξει ο κόσμος. Η Πλεύση Ελευθερίας είναι εδώ και σας λέει, ελάτε να παλέψουμε μαζί».

Η κ. Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι «η Πλεύση Ελευθερίας είναι η επιλογή που έχουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου όλοι όσοι δεν συμβιβάζονται, όλοι όσοι αντιδρούν και όλοι όσοι ονειρεύονται έναν κόσμο καλύτερο».

«Η Πλεύση Ελευθερίας συμβολίζει τον αγώνα του λαού για δημοκρατία και ελευθερία. Είναι σε αυτό άνθρωποι αληθινοί, καθαροί και αποφασισμένοι να προσφέρουν στη πατρίδα. Την Κυριακή ψηφίζουμε, εκλέγοντας τη Βουλή που θα αποφασίζει για τις ζωές μας. Εμείς είμαστε εδώ, για να ανοίξει ο δρόμος και η πόρτα της Βουλής. Για να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα με το οποίο ξεκινούν όλα τα ωραία ταξίδια. Για να έχει ο λαός επιλογή, τα παιδιά μέλλον, οι νέοι προοπτική και οι μεγάλοι αξιοπρέπεια», επεσήμανε και συμπλήρωσε:

«Εμείς δεν λέμε πρέπει, αλλά θέλεις; Δεν λέμε πρέπει να ψηφίσετε Πλεύση Ελευθερίας. Εμείς ρωτάμε. Θέλεις Ζωή στη Βουλή; Θέλεις να βάλουμε τέλος στα παράνομα μνημόνια; Θέλεις να ακυρώσουμε τη προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών; Θέλεις να διεκδικήσουμε τα 341 δισ. ευρώ των γερμανικών αποζημιώσεων; Εμείς απαντάμε, έχουμε τα νομικά και πολιτικά εργαλεία μπορούμε να τα διεκδικήσουμε. Την ώρα που ένα ολόκληρο σύστημα λυσσομανάει και λέει δεν υπάρχει άλλη επιλογή πρέπει να συμβιβαστούμε, η Πλεύση Ελευθερίας λέει, έχουμε επιλογή. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα δεν είμαστε καταδικασμένοι. Είμαστε η επιλογή που κανείς δεν ήθελε, είμαστε η επιλογή για να παλέψουμε μαζί».

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας υπογράμμισε ακόμα ότι «είναι αυτονόητο, όταν παραβιάζονται τα δικαιώματα σου, να αμύνεσαι και να αντιδράς.

«Είναι αυτονόητο όταν καταλύεται η δημοκρατία να αντιστέκεσαι όπως ορίζει το άρθρο 120 του συντάγματος το παλιό 114 που ενέπνευσε τους αγώνες του λαού», σημείωσε.

«Πριν τέσσερα χρόνια ο λαός είπε ένα μεγάλο Όχι. Προσωπικά υποσχέθηκα ότι δεν θα πρόδιδα την εμπιστοσύνη του, ότι δεν θα έκανα βήμα πίσω. Και υπηρέτησα τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες είχα πορευτεί στη ζωή μου, με έργα, όχι με λόγια, και με διαφάνεια. Και όταν διέλυσαν τη Βουλή για να περάσουν τα μνημόνια από μια κυβέρνηση δοτών δεν υποχώρησα», επεσήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση