GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος και γιατί προκάλεσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε... μονομαχία - ΒΙΝΤΕΟ

Συναντήθηκαν μετά από αρκετό καιρό και μία… παλιά κόντρα ήρθε και πάλι στο προσκήνιο. Ο Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού, συναντήθηκε με...

Συναντήθηκαν μετά από αρκετό καιρό και μία… παλιά κόντρα ήρθε και πάλι στο προσκήνιο. Ο Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού, συναντήθηκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ και ξαναθυμήθηκε το… μονό που είχαν παίξει στα Σεπόλια και είχε κερδίσει ο Παππάς, με 33-0.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του στο Fox Sports, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θυμήθηκε αυτό το περιστατικό στα Σεπόλια όπου και μεγάλωσε... και είχε πει για αυτό : «Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω… Και τελικά με κέρδισε 33-0»!

Τα χρόνια πέρασαν και ο Νίκος Παππάς... προκάλεσε ξανά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κι ανέβασε ένα απολαυστικό video στο Instagram από τη συνάντηση τους στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση