GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωνία για τον Κούζμιτς: Τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο - Σοκάρουν οι εικόνες - ΦΩΤΟ

Θύμα τροχαίου έπεσε ο Όγκνιεν Κούζμιτς τα ξημερώματα της Κυριακής και σύμφωνα ανακοίνωσή του Ερυθρού Αστέρα έχει τραυματιστεί σοβαρά,...

Θύμα τροχαίου έπεσε ο Όγκνιεν Κούζμιτς τα ξημερώματα της Κυριακής και σύμφωνα ανακοίνωσή του Ερυθρού Αστέρα έχει τραυματιστεί σοβαρά, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, ο οποίος νωρίτερα διασκέδαζε σε τραπέζι γάμου, κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό προς την Μπάνια Λούκα. Κάποια στιγμή ένα άλλο όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το δικό του.

Μαζί του στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ο φίλος του, Μπόγκνταν Ίλιτς, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση του συνοδηγού.

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Σέρβος βρίσκεται σε κώμα, ωστόσο ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση εντός της ημέρας και κάλεσε δημοσιογράφους και φιλάθλους να σεβαστούν την κατάσταση και την ιδιωτική ζωή του 29χρονου άσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση