GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα προσπάθεια του ΠΑΟΚ για Ολιβέιρα

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει άλλο έναν χαφ υψηλό επιπέδου και σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθεί ξανά για την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέι...

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει άλλο έναν χαφ υψηλό επιπέδου και σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθεί ξανά για την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο.

Ο «δικέφαλος» κατάθεσε πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου μέσου, αλλά οι «δράκοι» είπαν «όχι».

Ο ΠΑΟΚ, όμως, θα επανέλθει και σύμφωνα με όσα αναφέρει το filathlos.gr η συζήτηση θα ανοίξει ξανά από μηδενική βάση με τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν σύμμαχο τον Ολιβέιρα, ο οποίος βλέπει με καλό μάτι την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας, Άμπελ Φερέιρα έχει θετική γνώμη για τον συμπατριώτη του και εισηγήθηκε για την απόκτησή του, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν θα πάει ο ΠΑΟΚ για νέο δανεισμό από την Πόρτο ή για αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση