GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέθανε ο Βασίλης Λαοπόδης

Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Βασίλης Λαοπόδης. Ο Βασίλης Λαοπόδης υπηρέτησε επί δεκαετίες ως γιατρός του ΕΣΥ στο νοσοκομείο Ερυθρός Στ...

Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Βασίλης Λαοπόδης.

Ο Βασίλης Λαοπόδης υπηρέτησε επί δεκαετίες ως γιατρός του ΕΣΥ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και παράλληλα εκλεγόταν συνεχώς στα διάφορα όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος, της ΕΙΝΑΠ και της ΟΕΝΓΕ, της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος για πάνω από 15 χρόνια.

«Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του αγαπημένου συναδέλφου Βασίλη Λαοπόδη», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά.

Για τον θάνατο του Βασίλη Λαοπόδη η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά δήλωσε: «Μαχητής της ζωής, οραματιστής, από τους ανθρώπους που θεμελίωσαν το ΕΣΥ. Αγωνίστηκε με πάθος ως γιατρός για τον συνάνθρωπο. Πολύτιμο στέλεχος της παράταξης μας. Τον αποχαιρετούμε με θλίψη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση