GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κώστας Μακεδόνας - Άκου να δεις»

Το πιο καλοκαιρινό video clip του Κώστα Μακεδόνα για το τραγούδι “Ακου να δεις” μόλις κυκλοφόρησε! Την Κυριακή 23 Ιουνίου, 100 τυ...

Το πιο καλοκαιρινό video clip του Κώστα Μακεδόνα για το τραγούδι “Ακου να δεις” μόλις κυκλοφόρησε!

Την Κυριακή 23 Ιουνίου, 100 τυχεροί ακροατές, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μαζί με τους παραγωγούς του Ελληνικού 93,2 μια πρωτόγνωρη εμπειρία παρέα με τον Κώστα Μακεδόνα στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, την Άνδρο.

Η Πόπη Χατζηδημητρίου, η Έλενα Δημητράκη, ο Δημήτρης Μάρκος

και ο Διονύσης Καστόρας, παρέα με συντελεστές του ραδιοφωνικού σταθμού και 100 τυχερούς ακροατές, αναχωρήσαν, νωρίς το πρωί, από το λιμάνι της Ραφήνας προς την Άνδρο, για να ζήσουν την πιο κεφάτη εκδρομή - γιορτή του καλοκαιριού. Ταυτόχρονα με αυτή την μοναδική εμπειρία, πραγματοποιήθηκαν, με την συμμετοχή των ακροατών, τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού του Κώστα Μακεδόνα, με τίτλο «Άκου να δεις», σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαλαμπαλάκη.

Μια παραγωγή του Ελληνικού 93,2 αφιερωμένο σε όλους εσάς.

Ευχαριστούμε πολύ την GoldenStarFerries, το Ουζο 12, το Κυκλαδικό τουριστικό δίκτυο της Άνδρου, τη σχολή χορού Danziamo και φυσικά τον μοναδικό Κώστα Μακεδόνα γι’ αυτό το υπέροχο ταξίδι!

Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Αλέξανδρος Πανταζής & Περσεφόνη Δισσεάκη.

Μπορείτε να δείτε το video clip στον παρακάτω σύνδεσμο:

Καλό Καλοκαίρι, με Ελληνικό 93,2!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση