GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ με τη νέα υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου που έχει προκαλέσει σάλο...

«Ενα κομμάτι που με ανησυχεί και με προβληματίζει είναι ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μια αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα, η οπ...

«Ενα κομμάτι που με ανησυχεί και με προβληματίζει είναι ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μια αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα, η οποία ουσιαστικά έγινε επειδή δεν έγινε ο αγώνας όταν έπρεπε να γίνει». 
Ήταν Απρίλιος του 2018, όταν μιλώντας σε εκδήλωση στο Public για την παρουσίαση του βιβλίου του Στ. Τσακυράκη με τίτλο «Από πού κι ως πού όλοι οι αγώνες είναι δίκαιοι;» η νέα υφυπουργός Εργασίας  Δόμνα Μιχαηλίδου κατήγγειλε την αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα, η οποία μάλιστα μετατράπηκε «σε μια συλλογική ψυχική νόσο».
Η από τότε σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη όχι απλώς προβληματίζεται αλλά εξοργίζεται, όπως λέει, διότι: «Ακούω συνέχεια "ιστορικό στέλεχος της αριστεράς", "ιστορικός αγώνας" κι αναρωτιέμαι, για ποια ιστορία μιλάμε; Ποιος έγραψε αυτή την Ιστορία; Ποιοι; Αυτοί που είναι ακριβώς οι ψυχικά νοσούντες;».
Στο βίντεο που ακολουθεί, συμπεριλαμβάνεται το πλήρες απόσπασμα όσων είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου στη συγκεκριμένη εκδήλωση, στην οποία μιλούσαν ακόμα ο Απόστολος Δοξιάδης και ο Πάσχος Μανδραβέλης, αναφερόμενη και σε άλλα θέματα, όπως ότι «δεν κατάφερε η δεξιά να διαχειριστεί τη νίκη της στον εμφύλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση