GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Παρασκευή κατατίθεται το διυπουργικό νομοσχέδιο για την τοπική αυτοδιοίκηση και το άσυλο

Του Γιώργου Λυκουρέντζου Στα τέλη της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Παρασκευή θα κατατεθεί τελικά το διυπουργικό νομοσχέδιο, με κορυ...

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Στα τέλη της εβδομάδας και συγκεκριμένα την Παρασκευή θα κατατεθεί τελικά το διυπουργικό νομοσχέδιο, με κορυφαίες τις ρυθμίσεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου.

Η αρχική εκτίμηση για κατάθεση του νομοσχεδίου την Τετάρτη δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί, κυρίως λόγω της πληθώρας αλλά και της κρισιμότητας των διατάξεων, οι οποίες χρήζουν της όσο το δυνατόν πληρέστερης προεργασίας, πριν κατατεθούν στη Βουλή.

Έτσι, το νομοσχέδιο θα κατατεθεί με τη διαδικασία του επείγοντος, με στόχο να έχει ψηφιστεί στην Ολομέλεια την επόμενη Πέμπτη 8 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό το νομοσχέδιο θα εισαχθεί στις αρμόδιες επιτροπές την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη θα διεξαχθεί η συζήτηση και η ψήφισή του από την Ολομέλεια.

Παράλληλα, την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη στην Ολομέλεια θα εισαχθεί το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος, η επεξεργασία του οποίου από την Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση