GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η χωροταξία της Βουλής - Επιστρέφει στην πρώτη σειρά το ΚΙΝΑΛ - Στα... ορεινά Βελόπουλος και Βαρουφάκης

Του Γιώργου Λυκουρέντζου Η επιστροφή του Κινήματος Αλλαγής στην πρώτη σειρά εδράνων της αίθουσας της Ολομέλειας χαρακτηρίζεται ως η σ...

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Η επιστροφή του Κινήματος Αλλαγής στην πρώτη σειρά εδράνων της αίθουσας της Ολομέλειας χαρακτηρίζεται ως η σημαντικότερη αλλαγή του χωροταξικού της νέας Βουλής.

Η ορκωμοσία των βουλευτών οι οποίοι προέκυψαν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου θα αρχίσει σήμερα στις 11 το πρωί, με τα "πρωτάκια" να προσέρχονται από νωρίς σήμερα στο κτίριο του Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Προεδρείου, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, 158 σε σύνολο 300, θα καταλάβουν τις δύο δεξιές πτέρυγες αλλά και όσες γειτονικές θέσεις απαιτούνται. Στα κεντρικά μπροστινά έδρανα θα καθίσουν οι βουλευτές του ΚΙΝΑΛ, ακριβώς δίπλα τους η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και στα άκρα αριστερά, στην παραδοσιακή του θέση θα καθίσει το ΚΚΕ.

Οι βουλευτές των ΜΕΡΑ 25 και ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, όπως συμβαίνει πάντα με τα μικρότερα κόμματα, θα "εγκατασταθούν" στα ορεινά, με τους βουλευτές του Κυριάκου Βελόπουλου να καταλαμβάνουν τα έδρανα που είχε το ΚΙΝΑΛ και τον Γιάνη Βαρουφάκη με τους βουλευτές του να παίρνουν τα έδρανα που χρησιμοποιούσε το Ποτάμι.

Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση