GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιματηρό επεισόδιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Μαχαίρωσαν άνδρα στον σιδηροδρομικό σταθμό

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thes...

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thessnews.gr, ένας αλλοδαπός δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, με την αστυνομία να εκτιμά πως το κίνητρο ήταν η ληστεία.

Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε από το φύλακα του ΟΣΕ για να σπεύσει στο σημείο. Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΑΧΕΠΑ καθώς υπέστη εκσπλάχνωση.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τα ακριβή αίτια της επίθεσης και τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών βρίσκονται σε εξέλιξης.

Σημειώνεται ότι το βράδυ του Σαββάτου στο ύψος του Σιδηροδρομικού σταθμού, στην ευρύτερη περιοχή της Μοναστηρίου, σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, ομάδα περίπου είκοσι Πακιστανών κινήθηκε κατά ομάδας Αφγανών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο Αφγανοί οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο "Γ.Παπανικολάου" για την παροχή πρώτων βοηθειών, καθώς έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση