GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο Γιώργος Κατρούγκαλος για τις υψηλές συντάξεις - ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση για τις συντάξεις των 24.000 ευρώ έδωσε μέσω του KONTRA ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος. Μιλώντας στο κεντρικ...

Απάντηση για τις συντάξεις των 24.000 ευρώ έδωσε μέσω του KONTRA ο πρώην υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Αναστασία Γιάμαλη, ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις κατηγορίες του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση και τις συντάξεις των 24.000 ευρώ που δίνονταν με βάση τον «νόμο Κατρούγκαλου».

Συγκεκριμένα, ο δημιουργός του ομώνυμου νόμου δήλωσε: « δεν ξέρω που αναφέρεται ο Γιάννης Βρούτσης όταν μιλάει για αυτές τις πολύ υψηλές συντάξεις», συμπληρώνοντας ότι «το όριο για πολλαπλές συντάξεις είναι 3 χιλιάδες ευρώ», λέγοντας πως η μόνη εξαίρεση μπορεί να είναι μερικές ειδικές κατηγορίες που έχουν καταβάλει υπέρογκες εισφορές και εμπίπτουν σε μεταβατικές διατάξεις του νόμου.

Ο κ. Κατρούγκαλος έστρεψε τα βέλη του εναντίον του Γ. Βρούτση με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας και την εκκρεμότητα έκδοσης 300.000 συντάξεων. «Θεωρεί ότι οι αριθμοί ανήκουν στον κλάδο της φανταστικής λογοτεχνίας», ανέφερε χαρακτηριστικά παραπέμποντας στις διορθωτικές δηλώσεις του κ. Βρούτση που έλεγε ότι ο αριθμός είναι πολύ μικρότερος.

Επίσης, εξήγησε ότι συνυπολογίζονται ως εκκρεμείς συντάξεις και τα εκκρεμή ζητήματα, «μέχρι και αιτήματα για την αλλαγή διεύθυνσης κατοικίας».

Τέλος, δήλωσε ότι «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τι λένε οι πολιτικοί, αν λένε την αλήθεια, καθώς μεγάλα ψέματα μπορεί να βρίσκονται στις στατιστικές».

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση