GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης πέρασε σήμερα το πρωί την πόρτα του χειρουργείου και βγαίνοντας από εκεί, το γόνατό του ήταν πάλι υγιές και έτοιμο...

Ο Κώστας Φορτούνης πέρασε σήμερα το πρωί την πόρτα του χειρουργείου και βγαίνοντας από εκεί, το γόνατό του ήταν πάλι υγιές και έτοιμο να αντεπεξέλθει στις… εντολές του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Ο 26χρονος επιτελικός μέσος αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών Χρήστου Θέου, ο οποίος ανέλαβε να αποκαταστήσει τη ζημιά στον κομμένο πρόσθιο χιαστό του δεξιού του γόνατος.

Η επέμβαση, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan πήγε πάρα πολύ καλά και πλέον ο Φορτούνης μετράει αντίστροφα για τη μέρα της επιστροφής του στη δράση.

Το ιατρικό πρωτόκολλο για τέτοιου είδους τραυματισμούς είναι συγκεκριμένο και ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει με ευλάβεια και με την απαραίτητη καθοδήγηση των γιατρών του Ολυμπιακού όλα τα βήματα έως ότου επιστρέψει δυνατός και υγιής στους αγωνιστικούς χώρους.

Στόχος των ερυθρόλευκων, άλλωστε, είναι να γυρίσει ο ίδιος και καλύτερος και για αυτόν τον λόγο δεν θα πιεστεί, ούτε θα γίνει τίποτα με βιασύνη, ώστε ο Φορτούνης σε περίπου έξι μήνες να είναι και πάλι σε θέση να μπει στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση