GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύκλοι ΥΠΟΙΚ για την έκθεση της ΤτΕ: Ο Στουρνάρας ξεκίνησε προεκλογική εκστρατεία υπέρ της ΝΔ

Το "καρφί" που είχε ρίξει πριν από ενάμισι μήνα στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, επανέλαβε σήμερα ...

Το "καρφί" που είχε ρίξει πριν από ενάμισι μήνα στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, επανέλαβε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με αφορμή την ανακοίνωση της έκθεσης της ΤτΕ.

Εάν ο κύριος Στουρνάρας είχε κάτι νέο να προσθέσει (πέραν του ότι είναι και εναντίον των 120 δόσεων) θα έβγαινε Δελτίο Τύπου από το υπουργείο Οικονομικών, ανέφεραν πηγές του ΥΠΟΙΚ, παραθέτοντας εκ νέου την δήλωση του Τσακαλώτου στις 15-5-2019, την οποία είχε κάνει στην αρχή της, όπως τη χαρακτηρίζουν, "επικουρικής καμπάνιας του κ. Στουρνάρα κατά του ΣΥΡΙΖΑ":

«Εκ παραδρομής σήμερα ο κ. Στουρνάρας διάβασε τους Προϋπολογισμούς της δικής του θητείας ως υπουργού Οικονομικών , όπου είχε μια κάποια δυστοκία στην επίτευξη στόχων. Είμαι βέβαιος ότι αν ανατρέξει στο δικό μας Προϋπολογισμό και δει προσεκτικά και τους οικονομικούς δείκτες θα διαπιστώσει ότι ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση