GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τατιάνα Στεφανίδου: Την… «κόβει» ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ! ΟΛΟ το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

Τατιάνα Στεφανίδου: Tην βάζει μόνο τα Σαββατοκύριακα!  (ΒΙΝΤΕΟ)  Και του χρόνου οι τηλεθεατές θα βλέπουν την Τατιάνα Στεφανίδου αλλά όχ...

Τατιάνα Στεφανίδου: Tην βάζει μόνο τα Σαββατοκύριακα! (ΒΙΝΤΕΟ) 

Και του χρόνου οι τηλεθεατές θα βλέπουν την Τατιάνα Στεφανίδου αλλά όχι σε καθημερινή εκπομπή όπως την είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Οι επιτελείς του καναλιού σε συνεργασία με την ίδια αποφάσισαν πως η Τατιάνα Στεφανίδου με την εκπομπή «Μαζί σου» , θα ενισχύσει την ζώνη του Σαββατοκύριακου αφού χώρος και χρόνος υπάρχει μετά και την πρόσφατη αποχώρηση του Τάκη Χατζή που έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο με την τηλεόραση του Alpha.

Η Στεφανίδου θα ενισχύσει το ψυχαγωγικό και όχι μόνο κομμάτι του σταθμού αφού η ομάδα της βγάζει πολλά πρωτογενή ρεπορτάζ.

Την θέση της στο καθημερινό θα πάρει ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελένη Τσολάκη που θα αποτελέσουν την νέα καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών του ΣΚΑΪ.

Παρόλο τις φήμες που ακούγονταν όλο το τελευταίο διάστημα πως η Τατιάνα Στεφανίδου θα αποχωρήσει από τον σταθμό όχι μόνο θα μείνει αλλά θα παρουσιάσει και ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με πολλές καινοτομίες και νέες στήλες.

Σε δείπνο σε μαγαζί στα Μελίσσια που έκανε στους συνεργάτες της τους ανακοίνωσε τα νέα σχέδιά της αφού και οι ίδιοι είχαν θορυβηθεί από όσα ανυπόστατα διάβαζαν ως «ρεπορτάζ» σε μερικά site που χρόνια τώρα στάζουν χολή για τις εκπομπές της.

Κερδισμένος ο ΣΚΑΪ που ενισχύει την ζώνη του Σαββατοκύριακου και παράλληλα «ρίχνει» στα «βαθιά» το δίδυμο Λιάγκα – Τσολάκη που καλείται να αποδείξει πως το έχει το μεσημέρι.

Οι μόνοι δυστυχώς που θα πληρώσουν αυτή την αλλαγή είναι κάποιοι συνεργάτες της αφού χωρίς καθημερινή εκπομπή όπως είναι φυσικό θα μειωθεί ο αριθμός τους.

Αλλά αυτά είναι κάτι που συμβαίνουν συχνά στην τηλεόραση κάποιοι εννοούνται και κάποιοι αναζητούν νέα εργασία. Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση