GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος πονοκέφαλος για τους παραγωγούς του "Τζέιμς Μποντ" - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Νέος πονοκέφαλος προστίθεται για τους παραγωγούς της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ καθώς η Γκρέις Τζόουνς παραιτήθηκε θεαματικά αμέσω...

Νέος πονοκέφαλος προστίθεται για τους παραγωγούς της 25ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ καθώς η Γκρέις Τζόουνς παραιτήθηκε θεαματικά αμέσως μόλις έφθασε στο πλατό.

Η 70χρονη ντίβα, που είχε υποδυθεί τη θρυλική κακιά Μέι Ντέι το 1985, στην ταινία "Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος" με τον Ρότζερ Μουρ, φέρεται πως παραιτήθηκε μόλις ανακάλυψε ότι θα έχει ελάχιστες ατάκες να πει.

Οι αρμόδιοι εξοργίστηκαν μαζί της αφού είχαν χάσει πολύτιμο χρόνο αλλά και αρκετά χρήματα διασφαλίζοντάς της πολυτελή διαβίωση κοντά στα στούντιο στο Μπακινγχαμσάιρ. Σύμφωνα με πηγή, τα αφεντικά του Τζέιμς Μποντ ήταν κατενθουσιασμένα που η Γκρέις επέστρεφε με ρόλο σε ταινία του 007. Επειδή έχει το όνομα, ήταν προετοιμασμένοι και είχαν οργανώσει εξαιρετική διαμονή για εκείνη αλλά της έστρωσαν και κόκκινο χαλί για να την καλωσορίσουν. Αλλά φαίνεται πως η Γκρέις περίμενε πως θα υποδυόταν μεγαλύτερο ρόλο. "Έφυγε γρηγορότερα απ' όσο κάνει να κατεβάσεις ένα μαρτίνι" σχολίασε πηγή.

Είναι το τελευταίο επεισόδιο σε μια σειρά ατυχών συμπτώσεων από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Τον Απρίλιο καταστράφηκαν τα σκηνικά από τριπλή έκρηξη και τον περασμένο μήνα τραυματίστηκε στον αστράγαλό του ο Ντάνιελ Κρεγκ με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να καθυστερήσουν.

Αρχικά είχε αποχωρήσει ο σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ που παραιτήθηκε λόγω διαφωνίας του στο σενάριο τον Αύγουστο. Και νωρίτερα στον μήνα, υπήρξε ένταση όταν ο αντικαταστάτης του, ο Κάρι Φουκουνάγκα παράτησε τα γυρίσματα για να παίξει με το PlayStation του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση