GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης - Λάτσης πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου

Για περισσότερο από μιάμιση ώρα διήρκησε η συνάντηση που είχε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον επιχε...

Για περισσότερο από μιάμιση ώρα διήρκησε η συνάντηση που είχε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάτση, ιδιοκτήτη της Lamda Development.

«Ο Πρωθυπουργός συμφώνησε με τον κ. Λάτση να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα για τη σημαντική αυτή επένδυση, τηρώντας τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί για να αρθούν το ταχύτερο δυνατόν όλα τα εμπόδια που καθυστέρησαν την έναρξη του τόσο επωφελούς για τη χώρα έργου», ενημέρωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ''τα ΝΕΑ'', το «μενού» της συνάντησης Μητσοτάκη - Λάτση δεν είχε μόνο το Ελληνικό αλλά και τα ΕΛΠΕ στα οποία ο όμιλος Λάτση είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος με 45%. Η Νέα Δημοκρατία όπως προέκυψε και από τις προγραμματικές δηλώσεις, επιθυμεί να επανεκκινήσει τις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης, καθώς το δημόσιο ελέγχει το 35% των διυλιστηρίων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο κ. Λάτσης διαβεβαίωσε πως θα στηρίξει την προσπάθεια αλλά ζήτησε από τον Πρωθυπουργό ενόψει του διορισμού της νέας διοίκησης των ΕΛΠΕ να μειωθούν τα μέλη που εκπροσωπούν το Δημόσιο ώστε να απεικονίζονται οι μετοχικές ισορροπίες και ο πρόεδρος του Δ.Σ. που επίσης ορίζει το δημόσιο να μην έχει εκτελεστικά καθήκοντα, όπως σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση