GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συμβαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ - Η αμήχανη στιγμή που κατέγραψε η κάμερα - ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα νέο βίντεο το οποίο προκαλεί ερωτήματα για το εάν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τ...

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα νέο βίντεο το οποίο προκαλεί ερωτήματα για το εάν υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παρακολούθησαν το Σάββατο τον αγώνα μπέιζμπολ των Red Sox της Βοστώνης με τους New York Yankees που φιλοξενήθηκε στο Ολυμπιακό Πάρκο "Βασίλισσα Ελισάβετ" στο Λονδίνο.

Στο βίντεο φαίνεται ο πρίγκιπας Χάρι να αγνοεί την Μέγκαν Μαρκλ όταν εκείνη πάει να του μιλήσει και να συζητάει με κάποιον που βρίσκεται δίπλα του χωρίς να της δίνει σημασία. Η αμηχανία της Μέγκαν Μαρκλ καταγράφηκε στο φακό και δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

“Είναι στη φαντασία μου ή όντως ο πρίγκιπας Χάρι αγνοεί τη Μέγκαν Μαρκλ” έγραψε κάποιος στα social media με έναν άλλο να απαντά “Το κάνει πολύ συχνά”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση