GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για την θανάσιμη πτώση της νοσοκόμας - Τι αποκαλύπτει το έγγραφο του διοικητή

Επιτροπή νοσοκόμων που θα κυνηγάει τις ''παράνομες'' αποκλειστικές όρισε, σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτει η '&...

Επιτροπή νοσοκόμων που θα κυνηγάει τις ''παράνομες'' αποκλειστικές όρισε, σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτει η ''Εφημερίδα των Συντακτών'', ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, Θύμιος Γεωργόπουλος, τρεις μέρες πριν την θανάσιμη ''βουτιά'' της 50χρονης αποκλειστικής από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, στις 26 Ιουνίου ο διοικητής του νοσοκομείου όρισε πενταμελή επιτροπή ιδιωτικών αποκλειστικών η οποία σε συνεργασία με το προσωπικό ασφαλείας θα κυνηγάει τις παράνομες αποκλειστικές.

Σύμφωνα με την απόφαση του διοικητή, την οποία κοινοποιεί στον προϊστάμενο επιστασίας του νοσοκομείου και την πενταμελή επιτροπή των αποκλειστικών «στα πλαίσια αντιμετώπισης της παράνομης εργασίας, παρακαλώ όπως επιτρέπετε την είσοδο στα μέλη της πενταμελούς των αποκλειστικών αδελφών νοσοκόμων του νοσοκομείου μας, προκειμένου να συλλέγουν ''καρτελάκια'' που διακινούνται παράνομα με οικονομικές προσφορές προς τους ασθενείς και συνοδούς αυτών, καθώς και τον εντοπισμό παράνομων αποκλειστικών σε συνεργασία με το προσωπικό ασφαλείας και χωρίς να θίγονται, προσβάλλονται ή αναστατώνονται οι νοσηλευόμενοι με τους οικείους τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση