GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας

Την παραίτησή του από τη θέση του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας υπέβαλε σήμερα ο Γιάννης Ταφύλλης στον υπουργό Προστασίας του Πολίτης Μιχάλη...


Την παραίτησή του από τη θέση του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας υπέβαλε σήμερα ο Γιάννης Ταφύλλης στον υπουργό Προστασίας του Πολίτης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων στην επιστολή του ότι διευκολύνει, με αυτό τον τρόπο, το έργο του υπουργού.
Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι ο κ. Ταφύλλης υπογραμμίζει ότι αναμένει στο γραφείο του τον νέο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος του έχει ανακοινωθεί προκειμένου να τον ενημερώσει για τα καθήκοντά του.
Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σημειώνει ότι εάν ο νέος υπουργός κρίνει σε οποιαδήποτε περίπτωση ότι η εμπειρία του μπορεί να προσφέρει στο κοινό καλό, είναι πρόθυμος να διαθέσει αυτή την εμπειρία.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ταφύλλης τοποθετήθηκε στη θέση του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας μετά την πολύνεκρη τραγωδία στο Μάτι, έχοντας ως αποστολή να διαμορφώσει και να επεξεργαστεί την Εθνική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, την οποία και ολοκλήρωσε. Ωστόσο, το σχέδιο νόμου το οποίο δόθηκε για διαβούλευση, δεν ψηφίστηκε στη Βουλή λόγω των εθνικών εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση