GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο - Τι συζήτησαν - ΒΙΝΤΕΟ

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο έχει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου με φόντο τα εκκρεμή ζητήματα Κράτο...

Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο έχει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου με φόντο τα εκκρεμή ζητήματα Κράτους- Εκκλησίας.
Ο κ. Μητσοτάκης στον σύντομο διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες είπε τα εξής:
"Χαίρομαι παρά πολύ που σας συναντώ και προσβλέπω σε μια πολύ ουσιαστική συνεργασία μαζί σας. Είναι πολλά τα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε πάντα με καλή πίστη και διάθεση και σεβόμενοι τις συνταγματικές επιταγές του άρθρου 3 και 13 του Συντάγματος."
Ο Αρχιεπίσκοπος είπε στον κ. Μητσοτάκη τα εξής:
"Μου δίνεται η ευκαιρία να ευχηθώ δύναμη πολλή, υπομονή πολλή και έργο τεράστιο. Η Πατρίδα μας έχει τόσες ανάγκες και εύχομαι να έχετε τη δύναμη και όλα αυτά τα προβλήματα που θίξατε και άλλα που υπάρχουν μέσα από μια στενή συνεργασία όσον αφορά και τα προβλήματα της Εκκλησίας να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις. Καλή δύναμη".
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Μητσοτάκη:

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση Ιερώνυμου:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση