GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπουδαία κίνηση: Ο Μαρινάκης βοηθά οικονομικά την αιώνια αντίπαλο της Νότιγχαμ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ σε μία κίνηση που δεν συνηθίζεται, αποφάσισε να βοηθήσει τη «μισητή» της αντίπαλο Νοτς Κάουντι, η οποία αντιμετωπίζ...

Η Νότιγχαμ Φόρεστ σε μία κίνηση που δεν συνηθίζεται, αποφάσισε να βοηθήσει τη «μισητή» της αντίπαλο Νοτς Κάουντι, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα η συμπολίτισσα της Φόρεστ διανύει την πιο «σκοτεινή» σελίδα της ιστορίας της, καθώς θα αγωνιστεί στη National League (πέμπτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου), ενώ το προσωπικό της έχει μείνει απλήρωτο από τον περασμένο Μάιο! Οι ιθύνοντες λοιπόν των δις πρωταθλητών Ευρώπης, αποφάσισαν να διαθέσουν σημαντικό μέρος των εσόδων από το σημερινό φιλικό με την Σοσιεδάδ, προκειμένου να εξοφληθεί το προσωπικό της Νοτς Κάουντι!

Μία υπέροχη κίνηση στα πλαίσια της ανθρωπιάς και της αλληλοεκτίμησης, παρά την κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων. Την ίδια στιγμή ο ηγέτης της Κάουντι, Άλαν Χάρντι, έχει βάλει πωλητήριο χωρίς να υπάρχει ανταπόκριση, ενώ τη περασμένη σεζόν είδε την ομάδα του να τερματίζει προτελευταία στη League Two (τέταρτη κατηγορία), γεγονός που φυσικά έφερε τον υποβιβασμό.

Η κατάσταση για τους απλήρωτους υπαλλήλους της Νοτς Κάουντι είναι τραγική, καθώς οι μισθοί των δύο τελευταίων μηνών πρέπει να καταβληθούν έως τις 31 Ιουλίου. Όλη η πόλη συμβάλλει σε αυτή τη προσπάθεια με αποκορύφωμα φυσικά το φιλικό της Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη, που θα δώσει μία μεγάλη «ανάσα» στο εγχείρημα της αποπληρωμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση