GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλάσκας: Ο Χρυσοχοΐδης βρήκε εκατοντάδες αστυνομικούς που είχαν τοποθετηθεί σε «αλεπότρυπες»

"Η νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει βρει πολλούς αστυνομικούς, ενδεχομένως περισσότερους από 1.500, που είχαν το...

"Η νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει βρει πολλούς αστυνομικούς, ενδεχομένως περισσότερους από 1.500, που είχαν τοποθετηθεί σε «αλεπότρυπες», μακριά από χρήσιμες θέσεις πρώτης γραμμής" δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας.
"Η εξέταση του προσωπικού έχει επιτρέψει την επιστροφή 350 και πλέον αστυνομικών στην Άμεση Δράση" σημείωσε.
Αναφερόμενος στα Εξάρχεια δήλωσε πως "θα ξεκαθαρίσουν, τελεία και παύλα".
Τόνισε πως αυτό συνιστά απόφαση της συντεταγμένης πολιτείας, η οποία πλέον έχει πολιτική βούληση να αντιμετωπίσει την ανομία που επικρατεί στην συνοικία, και θα δράσει με βάση το επιχειρησιακό σχέδιο που εκπονεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Σημείωσε αιχμηρά πως οι «ψευδοαναρχικοί» και οι «μπαχαλάκηδες» που προειδοποιούν ότι θα αντισταθούν στους αστυνομικούς έχουν το δικαίωμα να προσπαθήσουν, όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση