GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη ο... ελαφροχέρης που έκλεβε πανάκριβα ρολόγια από τουρίστες στη Μύκονο

Τουρίστες που έκαναν τις διακοπές τους στη Μύκονο είχαν βάλει στο στόχαστρό τους ένας 32χρονος αλλοδαπός και συνεργοί του, οι οποίοι ...

Τουρίστες που έκαναν τις διακοπές τους στη Μύκονο είχαν βάλει στο στόχαστρό τους ένας 32χρονος αλλοδαπός και συνεργοί του, οι οποίοι έκλεβαν τα επώνυμα πανάκριβα ρολόγια των θυμάτων τους, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της απασχόλησης.

Οι αστυνομικές αρχές της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου κατάφεραν να εξιχνιάσουν τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και να συλλάβουν τον δράστη.

Πρόκειται για έναν 32χρονο αλλοδαπό ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών, πλαστογραφίας και αντίστασης. Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία για δύο ακόμη άτομα, συνεργούς του συλληφθέντα, τα στοιχεία των οποίων ερευνώνται.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σπείρα ξεκίνησε έπειτα από καταγγελίες στις αστυνομικές αρχές. Το πρωί του Σαββάτου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου εντόπισαν τον 32χρονο, ο οποίος διαισθανόμενος ότι πρόκειται να συλληφθεί, προσπάθησε να διαφύγει και αντιστάθηκε σθεναρά κατά την ακινητοποίηση-προσαγωγή του.

Στην κατοχή του βρέθηκε μια πλάστη άδεια ικανότητας οδήγησης Αρχών Ηνωμένου Βασιλείου και κατασχέθηκε.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η δράση του 32χρονου και των συνεργών του είχε ξεκινήσει πριν από 15 ημέρες. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση