GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά για τη χειροτονία του Χορταρέα: Φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν στην πλάνη να έχουν μία αλλαγή στη ζωή τους

Ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας αποφάσισε να χειροτονηθεί μοναχός με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης κ.κ...

Ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας αποφάσισε να χειροτονηθεί μοναχός με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά Λητής και Ρεντίνης κ.κ Ιωάννη να επιβεβαιώνει την σχετική εξέλιξη στην ιστοσελίδα εκκλησιαστικού περιεχομένου ekklisiaonline.gr.

«Δεν δικαιολογείται έκπληξις διότι η ίδια η ζωή της Εκκλησίας είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο, ένα φαινόμενο μεταποιητιτών δυνάμεων.

Δεν υπάρχει απαξίωση στη ζωή της Εκκλησίας ουδενός. Δέχεται τους πάντες. Ο ψαράς γίνεται Απόστολος και ο διώκτης γίνεται Απόστολος, ο ληστής γίνεται ο ληστής του Παραδείσου και ο τελώνης και η πόρνη πάνε πιο μπροστά από αυτούς που είναι θεοσεβούμενοι στην εποχή τους.

Ο μάγος, ο Κυπριανός με την πίστη του στον Χριστό μεταστρέφεται και γίνεται προστάτης των πιστών και των κατατρεγμένων και πολέμιος του διαβόλου.

Είναι φαινόμενο θαυμαστό οι άνθρωποι που ζούσαν χθες μέσα στην πλάνη και μέσα στην απάτη να έχουν σήμερα μια αλλαγή στη ζωή τους.

Μεταστρέφονται, βρίσκουν την Αλήθεια. Δεν περιφρονούν κανέναν, εμείς γιατί να τους περιφρονήσουμε;

Που βλάπτει ένας άνθρωπος να επιθυμεί να γίνει Μοναχός;», ανέφερε στην ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr ο Μητροπολίτης Λαγκαδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση