GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πανικός σε πτήση - Άνδρας σκαρφάλωσε στο φτερό αεροπλάνου λίγο πριν από την απογείωση - ΒΙΝΤΕΟ

Έντρομοι οι επιβάτες του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο του Λάγος στη Νιγηρία, είδαν έναν άνδρα να σκαρφαλώνει στο φτερό του αεροσκάφους, ...

Έντρομοι οι επιβάτες του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο του Λάγος στη Νιγηρία, είδαν έναν άνδρα να σκαρφαλώνει στο φτερό του αεροσκάφους, ενώ ο πιλότος προετοιμαζόταν να απογειωθεί.

Τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά όπως αναφέρει το CNN συνελήφθη. Ο πιλότος τον είδε να περπατά προς το αεροπλάνο και τότε έκοψε ταχύτητα για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ στη συνέχεια έσβησε και τις μηχανές, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Azman Air.

Ο άνδρας σκαρφάλωσε στο αεροσκάφος, ανέβηκε στο φτερό και προσπάθησε να μπει στην καμπίνα. Ο πιλότος ενημέρωσε άμεσα τον πύργο ελέγχου.

Επιβάτης του αεροσκάφους κατέγραψε την προσπάθεια του "εισβολέα", ενώ ακούγονται τρομαγμένοι επιβάτες να λένε στο πλήρωμα να ανοίξει τις πόρτες εξόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση