GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φωτογραφίες-σοκ από το μοιραίο αυτοκίνητο του γιου του Ζαχαριά

Σοκ έχει προκαλέσει το φρικτό τροχαίο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο με θύμα τον γιο του επιχειρηματία Ζαχαριά. Ο 23χρονος Α...

Σοκ έχει προκαλέσει το φρικτό τροχαίο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο με θύμα τον γιο του επιχειρηματία Ζαχαριά. Ο 23χρονος Αλέξανδρος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να "καρφωθεί" σε δέντρο.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, που απεγκλώβισαν τον οδηγό από τα συντρίμμια. Ο 23χρονος Αλέξανδρος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του γιου του γνωστού επιχειρηματία.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Κηφισιάς που πραγματοποιούν προανάκριση λαμβάνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ θα διοριστεί και πραγματογνώμονας.

Τραγική ειρωνεία: Πριν πέντε χρόνια ο γιος του Ζαχαριά είχε “ξεγελάσει” τον θάνατο - Το τρομακτικό τροχαίο που είχε με τον πατέρα του το 2014

Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς, που σκοτώθηκε σήμερα σε τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο, πριν από πέντε χρόνια είχε “ξεγελάσει” τον θάνατο.

Τον Αύγουστο του 2014, ο 17χρονος τότε Αλέξανδρος ήταν συνεπιβάτης στη Φεράρι που οδηγούσε ο πατέρας του και η οποία καρφώθηκε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που είχαν συγκρουστεί μεταξύ τους, στην Εκάλη.

Τότε ο Αλέξανδρος είχε τραυματιστεί ελαφρά. Σήμερα, δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει ζωντανός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση