GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι έδειρε ελεγκτές του ΕΦΚΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση από 49χρονο επιχειρηματία καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν ελεγκτές του ΕΦΚΑ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Όπως καταγγέλλεται σε ανακοί...

Επίθεση από 49χρονο επιχειρηματία καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν ελεγκτές του ΕΦΚΑ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Όπως καταγγέλλεται σε ανακοίνωση, όλα συνέβησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, όταν κλιμάκιο τριών υπαλλήλων των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων Ασφάλισης (ΚΕΠΑ) έκανε επιτόπιο έλεγχο σε πλυντήριο επαγγελματικού εξοπλισμού.

Τότε, όπως υποστηρίζουν οι ελεγκτές, ο επιχειρηματίας επιτέθηκε αναίτια εναντίον τους, «απωθώντας και χειροδικώντας σε βάρος τους» και «θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα», ενώ παρεμπόδισαν την ολοκλήρωση του ελέγχου.

Ο ιδιοκτήτης Α. Αλεξούδης μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί" εξήγησε ότι αυτό που τον ενόχλησε ήταν ο τρόπος που οι ελεγκτές εισέβαλαν στην επιχείρησή του, αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει και ζήτησε συγγνώμη για την επιθετική του συμπεριφορά.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση