GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διώχνει την αφρικανική σκόνη και βλέπει την πρόκριση

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του τέταρτου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής είναι ότι όλα τα παιχνίδια του έχουν τελειώσει με σκορ 1-0...

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του τέταρτου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής είναι ότι όλα τα παιχνίδια του έχουν τελειώσει με σκορ 1-0. Δύο νίκες με 1-0 έχει πετύχει το Μαρόκο, κόντρα στη Ναμίμπια και την Ακτή Ελεφαντοστού. Από μία νίκη με 1-0 έχουν σημειώσει η Νότια Αφρική κατά της Ναμίμπια και η Ακτή Ελεφαντοστού στο παιχνίδι με τη Ν. Αφρική.

Η τελευταία αγωνιστική διεξάγεται σήμερα στις 19:00. Ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στη Ν. Αφρική και το Μαρόκο. Θεωρητικά εύκολο έργο έχει η Ακτή Ελεφαντοστού με τη Ναμίμπια.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα Ν. Αφρική-Μαρόκο.

Χωρίς άγχος θα αγωνιστεί το Μαρόκο, αφού έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και στόχος του είναι να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου. Η Ν. Αφρική για να δει την πρόκριση πρέπει να … διώξει την αφρικανική σκόνη, να αποφύγει την ήττα.

Με νίκη παίρνει το εισιτήριο για τους «16». Με ισοπαλία θα φτάσει τους 4 βαθμούς και το πιθανότερο είναι να περάσει ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των έξι ομίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση