GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Περιπέτεια” Ελληνοκύπριων ψαράδων με το τουρκοκυπριακό ναυτικό

Επεισόδιο μεταξύ του τουρκοκυπριακού ναυτικού και Ελληνοκύπριων ψαράδων, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι. Οι ψαράδες που επέβαιναν σε α...

Επεισόδιο μεταξύ του τουρκοκυπριακού ναυτικού και Ελληνοκύπριων ψαράδων, σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι. Οι ψαράδες που επέβαιναν σε αλιευτικό σκάφος, το οποίο βρισκόταν στον κόλπο Αμμοχώστου, βρέθηκαν για μερικές ώρες στα χέρια των τουρκοκυπριακών αρχών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, περίπου στις 14:00 το μεσημέρι μία ακταιωρός του τουρκικού στρατού προσέγγισε το αλιευτικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν 4 ή 5 άτομα, και το οδήγησε προς το κατεχόμενο λιμάνι της πόλης.

Λίγη ώρα μετά, οι κατοχικές αρχές απομάκρυναν το σκάφος σε απόσταση 12 ναυτικών μιλίων από το κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου και στη συνέχεια το άφησαν ελεύθερο, χωρίς να προβούν σε συλλήψεις. Τη σχετική πληροφορία επιβεβαίωσε και η κυπριακή αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό αντιλήφθηκαν Ελληνοκύπριοι ιδιοκτήτες σκαφών στην περιοχή, οι οποίοι ενημέρωσαν σχετικά τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση