GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον Παπαχριστόπουλο η έδρα - Εκτός Βουλής ο Κουρουμπλής

Τελείωσε το θρίλερ με την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών. Το Πρωτοδικείο επικύρωσε σήμερα την έδρα στον Θανάση Παπαχριστ...

Τελείωσε το θρίλερ με την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον δυτικό τομέα της Β’ Αθηνών. Το Πρωτοδικείο επικύρωσε σήμερα την έδρα στον Θανάση Παπαχριστόπουλο, γεγονός που συνεπάγεται ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μένει τελικά εκτός Βουλής, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1.
Σημειώνεται πως οι δυο υποψήφιοι βουλευτές είχαν διαφορά μόλις έξι σταυρών μετά το τέλος της καταμέτρησης. Ακολούθησε νέα επανακαταμέτρηση, έπειτα από αίτημα του κ. Κουρουμπλή, μετά την εξέταση του οποίου το Πρωτοδικείο αποφάσισε τελικά ότι την έδρα πρέπει να καταλάβει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει σαφές ότι αν δεν δοθεί η έδρα στον ίδιο, μετά τις παρατυπίες που, όπως υποστήριζε, είχε εντοπίσει, σκόπευε να προσφύγει στο Εκλογοδικείο.
Αν και μέχρι να γίνει αυτό και να υπάρξει τελική απόφαση, πάντως, την έδρα καταλαμβάνει ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος στις 11:00 της Τετάρτης, θα ορκιστεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση