GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς "Τα σύνορα της Αγάπης" - ΦΩΤΟ

Ήταν το 2004 που το Mega πρόβαλε την πρώτη τουρκική σειρά, η οποία παίχτηκε στην ελληνική τηλεόραση. Επρόκειτο για "Τα σύνορα τη...

Ήταν το 2004 που το Mega πρόβαλε την πρώτη τουρκική σειρά, η οποία παίχτηκε στην ελληνική τηλεόραση. Επρόκειτο για "Τα σύνορα της αγάπης" ή τουρκικά τη «Yabancı Damat» που μεταφράζεται ως «Ξένος Γαμπρός». Η σειρά περιέγραφε τον έρωτα ανάμεσα σε έναν Έλληνα και μία Τουρκάλα, και τα προβλήματα που δημιουργούνται στη σχέση τους εξαιτίας των συγγενών τους.

Πρωταγωνιστές ήταν η Νεχίρ Ερντογάν και ο Οζγκούρ Τσεβίκ. Η Νεχίρ γεννήθηκε το 1980 στη Σμύρνη και έγινε γνωστή στην Τουρκία αλλά και στην Ελλάδα από αυτήν την τηλεοπτική σειρά. Έπειτα από αυτήν, η Νεχίρ πρωταγωνίστησε σε αρκετές σειρές αλλά και κινηματογραφικές ταινίες με τελευταίες να είναι το 2014 η σειρά "Αντίδραση" (Reaksiyon) όπου υποδύθηκε την Ντουϊγκού και η ταινία "Ακολουθία" (Silsile) όπου έπαιξε την Ετζέ.

Από την άλλη πλευρά ο Οζγκούρ Τσεβίκ που γεννήθηκε το 1981 στην Άγκυρα, είναι ηθοποιός, τραγουδιστής και δύτης. Στη σειρά του Mega υποδυόταν τον Έλληνα Νίκο Αγγελόπουλο, ο οποίος παντρεύτηκε τη Ναζλί Μπακλαβατζίογλου. Ο Τσεβίκ έγινε γνωστός από το τούρκικο Fame Story ως τραγουδιστής, ενώ έκανε σπουδές στη φιλοσοφία και ασχολείται με τις καταδύσεις. Το μικρό του όνομα σημαίνει «ελεύθερος».

Η τελευταία ταινία που πρωταγωνίστησε στην ταινία είναι η "Έχω αντίρρηση" (İtirazım Var) το 2014 υποδυόμενος τον γιατρό Τολγκά, ενώ από το 2015-2018 πρωταγωνίστησε στη σειρά "Ζωές Παράλληλες" (Kırgın Çiçekler) ως ο Τοπράκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση