GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεψαν κοσμήματα αξίας μισού εκατ. ευρώ από γνωστή ηθοποιό - ΒΙΝΤΕΟ

Η Γαλλίδα ηθοποιός Clotilde Courau και ο σύζυγός της πρίγκιπας Εμανουέλε Φιλιμπέρτο της Σαβοΐας έπεσαν θύματα ληστών που εισέβαλαν στ...

Η Γαλλίδα ηθοποιός Clotilde Courau και ο σύζυγός της πρίγκιπας Εμανουέλε Φιλιμπέρτο της Σαβοΐας έπεσαν θύματα ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι τους στο Παρίσι, ενώ βρίσκονταν σε διακοπές.

Ο 47χρονος Εμανουέλε Φιλιμπέρτο της Σαβοΐας είναι γόνος του πρώην ιταλικού βασιλικού Οίκου της Σαβοΐας. Είναι ο μόνος εγγονός του Ουμβέρτου Β΄, τελευταίου βασιλιά της Ιταλίας.

Η αστυνομία αναφέρει ότι οι κλέφτες έφυγαν με κοσμήματα αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ, αλλά το τελικό ποσό μπορεί να είναι αρκετά υψηλότερο.

Μια πηγή που μίλησε στην Le Parisiene είπε 'Μόνο μετρώντας τα πιο πολύτιμα κοσμήματα, ο λογαριασμός ανεβαίνει στο μισό εκατομμύριο ευρώ. Οι έρευνες θα είναι δύσκολες γιατί μια τέτοιου είδους διάρρηξη είναι σπάνια δουλειά ερασιτεχνών. Μιλάμε για επαγγελματίες. Αλλά για να πουλήσεις αυτά τα κοσμήματα πρέπει να έχεις ένα καλό δίκτυο συνεργών γιατί είναι εύκολο να αναγνωριστούν".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η διάρρηξη έγινε μόλις δύο εβδομάδες μετά τη κλοπή της τσάντας της 50χρονης ηθοποιού, στην οποία είχε και τα κλειδιά του σπιτιού. Σύμφωνα με τη φημολογία, οι διαρρήκτες μπορεί να χρησιμοποίησαν αυτά τα κλειδιά για να μπουνσ το σπίτι, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αυτό το σενάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση