GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ζάεφ έπεσε θύμα Ρώσων φαρσέρ: Του είπαν ότι επιστήμονες «εξακρίβωσαν» την «συγγένειά» του με τον Μέγα Αλέξανδρο

Θύμα φάρσας από τους διάσημους Ρώσους φαρσέρ, Βλάντιμιρ «Βόβαν» Κουζνέτσοφ και Αλεξέι «Λέξους» Στολιάροφ, έπεσε ο πρωθυπουργός των Σκ...

Θύμα φάρσας από τους διάσημους Ρώσους φαρσέρ, Βλάντιμιρ «Βόβαν» Κουζνέτσοφ και Αλεξέι «Λέξους» Στολιάροφ, έπεσε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος πείστηκε ότι μιλάει με τον Πέτρο Ποροσένκο ο οποίος του «αποκαλύπτει» ότι επιστήμονες «εξακρίβωσαν» την «συγγένειά» του με τον Μέγα Αλέξανδρο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ζάεφ βλέπει συνωμοσίες πίσω από την προσπάθεια εδαφικών αναπροσαρμογών μεταξύ Σερβίας-Κοσσυφοπεδίου που θα μπορούσε να δημιουργήσει, όπως είπε, και προηγούμενο για άλλες περιοχές, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου σε σχέση με την Τουρκία.

Οι διάσημοι Ρώσοι φαρσέρ έδωσαν στη δημοσιότητα μια ηχογράφηση του καλοκαιριού του 2018 την οποία ακούγονται να μιλούν ως ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, με αυτόν που φέρεται να είναι ο πρωθυπουργός στα Σκόπια, Ζόραν Ζάεφ.

Οι φαρσέρ επικοινώνησαν τρεις φορές με τον Ζάεφ προσποιούμενοι ότι είναι ο Ποροσένκο. Σε μία από τις τρεις συνομιλίες εκ μέρους του πρώην Ουκρανού προέδρου, «αποκάλυψαν» ότι επιστήμονες από την Ουκρανία κατόρθωσαν να «εξακριβώσουν» την «συγγένειά» του με τον Μέγα Αλέξανδρο!

«Οι επιστήμονές μας έχουν ήδη εξακριβώσει την σχέση μου μαζί του, οπότε μπορώ να αποκαλούμαι Μέγας Πέτρο», είπαν οι φαρσέρ σε μία από τις συζητήσεις τους, μιλώντας εκ μέρους του Ποροσένκο.

«Όπως γνωρίζετε, οι Ουκρανοί επιστήμονες μας έκαναν μια σειρά ιστορικών ανακαλύψεων. Όπως γνωρίζετε, οι Ουκρανοί είναι αρχαίοι Σουμέριοι... Σε μια περίοδο, η περιοχή μας άνηκε στην Αλεξάνδρεια», πρόσθεσε ο Ποροσένκο

Απαντώντας, ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ φέρεται να δήλωσε ότι «διάβασε γι’ αυτό» και πως «η ιστορία μπορεί να μας ενώνει».

Σε ένα σημείο λέει ο «Ποροσένκο» λέει στον Ζάεφ ότι έχει τον Στόλτενμπεργκ του ΝΑΤΟ στη γραμμή και προσφέρεται να τους συνδέσει, κάτι που ο Ζάεφ αποδέχεται.

Ο Ζάεφ καταγράφει με ευχαρίστηση όλους τους ηγέτες του κόσμου που θα πήγαιναν τότε στα Σκόπια για να ωθήσουν τους πολίτες της χώρας να ψηφίσουν υπέρ νέου ονόματος και προειδοποιεί τον Στόλτενμπεργκ για τον κίνδυνο εδαφικών ανταλλαγών μεταξύ Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου. Ο Ζάεφ επιμένει ότι η πρόταση αυτή προέρχεται από την Ρωσία και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως προηγούμενο για την ανασυγκρότηση των συνόρων αλλού, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας να αναλάβει η Τουρκία την βόρεια Κύπρο.

«Νομίζω ότι υπάρχει κάποια ρωσική επιρροή σε αυτό γιατί θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ως διεθνή πρακτική για κάποιες φιλοδοξίες που η Ρωσία έχει, όπως η Αμπχαζία, η Κριμαία , Κριμαία, ίσως και η Τουρκία που συνδέεται με την Κύπρο. Έχουμε την απόλυτη υποστήριξη από την κυρία Μέρκελ, προσπαθούμε επίσης να μιλήσουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση γι' αυτό, γιατί γνωρίζετε ότι τα Βαλκάνια είναι πολυεθνικά και ότι θα ανοίξει το Κουτί της Πανδώριας», δήλωσε ο Ζάεφ ότι λέει στον "Stoltenberg".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση