GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ψεύτης καθηγητής στο Πάντειον Πανεπιστήμιο... Στην Ιταλία οι μυστικές υπηρεσίες κι οι "φιλάνθρωπες" ΜΚΟ... ο πακτωλός χρημάτων!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ειπώθηκαν ψέματα, που ντράπηκαν τα ίδια, μια και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ειπώθηκαν ψέματα, που ντράπηκαν τα ίδια,
μια και δεν ντράπηκαν τα στόματα που τα...
είπαν»
Μενέλαος Λουντέμης, "Οδός Αβύσσου- Αριθμός Ο"

Σχετικά:
1. Το "στριπτίζ" του ανθρωπισμού μας!
2. HASTA ΜΚΟ SIEMPRE! Ελεύθερη η "καπετάνισσα" του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος!

Συνήθως τα ψέματα λέγονται από πολιτικούς, δημοσιογράφους, απατεώνες κι εγκληματίες του Ποινού Ποινικού Δικαίου, μικρά αθώα παιδάκια για να πάρουν τη μαρμελάδα της μαμάς.
Σήμερα λέγονται και από "καθηγητές Πανεπιστημίου", αυτούς στους οποίους οι γονείς κι η Πολιτεία αναθέτει ρόλο δασκάλου, αυτούς που θεωρούνται το πρότυπο της εντιμότητας, της αλήθειας.
Δημήτρης Χριστόπουλος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου και ψεύτης σε βαθμό κακουργήματος. Διότι εκτός από καθηγητής Πανεπιστημίου είναι και "Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, (Fédération Internationale des Droits de l’Homme)", μιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που υποτίθεται υπερασπίζεται τα "Δικαιώματα του Ανθρώπου". Πριν ανέβει στα διεθνή μονοπάτια των αξιωμάτων ήταν πρόεδρος στο εγχώριο παράρτημα της "Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου", μιας ΜΚΟ που δίνει μεγάλες μάχες, αγώνες... παλεύει για τα "δικαιώματα των Τούρκων" στη Θράκη, τα "δικαιώματα των Μακεδόνων" στην πρώην Μακεδονία και σήμερα Νότια Μακεδονία (μετά τις Πρέσπες), που υπερασπίστηκε το σχέδιο Ανάν, αλλά και τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων στην Κύπρο (δηλαδή τη διζωνική ομοσπονδία, την ουσιαστική διχοτόμηση. Ορισμένοι θα τον θυμούνται επειδή πρόλαβε τον Ερντογάν κι άνοιξε πρώτος θέμα "Συνθήκης της Λωζάννης" (2014), αλλά κι εκδίωξε από το ευρωψηφοδέλτιο του τότε ΣΥΡΙΖΑ η "γύφτισσα" Σαμπιχά Σουλεϊμάν, με την ιστορική διατύπωση:

«Ένα πράγμα είναι να λέει ένας αριστερός μειονοτικός της Θράκης ότι "δεν είμαι μουσουλμάνος διότι είμαι άθεος" και άλλο να λέει η κυρία ότι "με καταπιέζει ο τουρκικός εθνικισμός". Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταλάβει την απλή αλλά κρίσιμη διαφορά που καθιστά κάποιους μειονοτικούς σύμβολα έκφρασης συντροφικής συνύπαρξης και αλληλεγγύης και κάποιους άλλους (κάποιες εν προκειμένω) δούρειους ίππους του ενός εθνικισμού στον άλλον».
Τότε που ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης (πρώην αριστερό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, όπως δήλωνε), έγινε έξαλος με τον κύριο Χριστόπουλο, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούσε να πει σε όλους τους τόνους ότι είναι το νέο "αριστερό πατριωτικό ΠΑΣΟΚ".

Για την ΜΚΟ του κυρίου Χριστόπουλου μπορούμε να δούμε ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες από τον Γιάννη Ραχιώτη, από τους λίγους στην πατρίδα μας που "λέει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη"...
Εφημερίδα "Ο Δρόμος της αριστεράς", συνέντευξη στον Μιχάλη Σιάχο, 4 Απρίλη 2017: Αποκαλυπτική συνέντευξη του δικηγόρου Γιάννη Ραχιώτη: Τι κρύβει η «έκρηξη» ΜΚΟ και η μαζική στρατολόγηση επιστημόνων


Αυτό το κόσμημα της ελληνικής "διανόησης", ο "πανεπιστημιακός", ο εκπρόσωπος αυτών των "ανθρωπιστικών" οργανισμών παγκόσμιας εμβέλειας, ο "αντιεθνικιστής"-"αντιφασίστας" λαϊκός αγωνιστής... ξανακτύπησε!
Γράφει κι υπογράφει στο γνωστό και μη εξαιρετέο "lifo": Γιατί η Καρόλα Ρακέτε είναι κρίσιμη για το ευρωπαϊκό μέλλον
Ο καθένας μπορεί να είναι υπέρ ή κατά των πράξεων από τη Γερμανική ΜΚΟ και την πλοίαρχο του πλοίου της "SEA WATCH" στην Ιταλία. Να υπογράφει και διαδίδει ψέματα ένας ΜΚΟάρχης καθηγητής Πανεπιστημίου, είναι μια άλλη υπόθεση. Αυτή η "υπόθεση" δεν επιτρέπει "ευγένειες", κομψότητες κι αβρότητες: πρέπει ν' απαντηθεί, για τα παιδιά μας, για να δούμε ποιοι διδάσκουν στα πανεπιστήμιά μας, όταν δεν βρίσκονται σε δράσεις με τους γνωστούς οργανισμούς και οργανώσεις των τραπεζιτών.

Γράφει ο Χριστόπουλος, μεταξύ πολλών άλλων:
1. «Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι διέταξε τη σύλληψη της Καρόλα Ράκετε...»
Στην Ιταλία, μετά το Σύνταγμα του 1946 (δεν μπόρεσε να το αναθεωρήσει το διευθυντήριο)... τις συλλήψεις αποφασίζει η δικαιοσύνη κύριε Χριστόπουλε.
Αυτό το ψέμα γιατί το λέτε; Είστε καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο και λέτε χωρίς ντροπή αυτό το ψέμα;
Που αποσκοπεί αυτή η αθλιότητα;
Ο καθηγητής είναι ανόητος, ψεύτης, έχει άγνοια ή σε διατεταγμένη Υπηρεσία κι απέναντι σε ποιους;

2. «Διέταξε επίσης την κατάσχεση του πλοίου της οργάνωσής της ως "πειρατικού" απειλώντας με ένα τεράστιο πρόστιμο τους ιδιοκτήτες του...»
Κι αυτό το ψέμα γιατί; Οι δικαστές, οι εισαγγελείς αποφασίζουν στην Ιταλία "καθηγητή"!

3. «Μάταια ανέμενε μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου...»
«Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου»...
Κύριε ΜΚΟάρχη, καθηγητή Πανεπιστημίου, είναι δυνατόν να λέτε αυτό το γελοίο ψέμα, όταν όλοι γνωρίζουν -το επικαλείται στην κατάθεσή της και η "ηρωίδα" σας- πως το "Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" απέρριψε την προσφυγή της σας, όπως είχαν απορρίψει πριν τα Ιταλικά Δικαστήρια.
Πόσα ψέματα μπορούν ανερυθρίαστα να λέγονται από χείλη υποτίθεται λόγιου, πανεπιστημιακού δασκάλου;
Να σας πούμε εμείς γιατί απέρριψαν όλα τα δικαστήρια το αίτημα της "ηρωίδας" σας και γιατί το ίδιο ψέμα χρησιμοποίησαν (δεν υπονοούμε ότι σας το επέβαλαν το ψέμα ή το αντιγράψατε) ο πρόεδρος της Γερμανίας, ο κύριος Μακρόν, όλες οι οργανώσεις Σόρος με τις οποίες συνεργάζεστε και φυσικά η Amnesty International, γνωστή οργάνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Κύριε καθηγητή Πανεπιστημίου... υπάρχει το "Δίκαιο της Θάλασσας" που μάλλον οφείλατε να το γνωρίζετε, λόγω επιστημονικού αντικειμένου που διδάσκετε στα παιδιά μας.
Είναι η «Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας», που υπογράφηκε στο Montego Bay (1982) κι ανάμεσα σε όλα όσα περιλαμβάνει υπάρχει αυτό το "αναθεματισμένο" ΑΡΘΡΟ 16, παράγραφος g...
Μάλλον θα είστε καλός γνώστης της αγγλικής κι έτσι σας προτρέπουμε να διαβάσετε το "Δίκαιο της Θάλασσα" κι ειδικότερα την παράγραφο (g) εδώ., αν και λογικά θα το έχετε στη βιβλιογραφία σας στο Πανεπιστήμιο κι ελπίζουμε να το διδάσκετε στα παιδιά μας.
Τι λέει το "Δίκαιο της Θάλασσας" -με τη νέα φάση του καπιταλισμού, την παγκοσμιοποίηση- μάλλον θα πρέπει ν'΄αναθεωρηθεί πάραυτα κι αυτό, αλλά τώρα που η Ρώσικη αρκούδα, η Κίνα, το Ιράν, η Λατινική Αμερική, η Συρία, η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας έχουν σηκώσει κεφάλι [Γιατί αυτή η ονομαστική αναφορά σε χώρες, θα αναρωτιέστε κύριε καθηγητή Πανεπιστημίου και ΜΚΟάρχη... Είναι η χώρες που αναπτύσσετε δράσεις υπέρ "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" εσείς και οι όμοιοί σας, η ΜΚΟ σας όπως συμπτωματικά και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ]... δυσκολεύει το έργο της ΜΚΟ σας να περάσετε στους λαούς το μήνυμα πως είναι "δικτατοτικά καθεστώτα".
Είδατε τι επιβάλλει το "Δίκαιο της Θάλασσας" κύριε καθηγητή Πανεπιστημίου;
Δεν επιτρέπετε σε λιμάνια μιας χώρας η φόρτωση ή εκφόρτωση υλικών, νομισμάτων ή ανθρώπων που δεν συνάδουν με τους εθνικούς νόμους μιας χώρας [ως καθηγητής θα γνωρίζετε... ότι υπάρχουν νόμοι σε κάθε χώρα, τελωνειακές αρχές κ.λπ.], αλλά και τελωνειακοί, χρηματοπιστωτικοί, υγειονομικού χαρακτήρα και μετανάστευσης κανόνες σε κάθε Κράτος με λιμάνι...
Όμως, το "Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" στην απόρριψή του επισημαίνει:
«Συνιστάται στην ιταλική κυβέρνηση με τις αρχές της Χώρας να συνεχίσουν να προσφέρουν όλη την αναγκαία βοήθεια σε άτομα με δυσκολίες λόγω ηλικίας, ή προβλήματα υγείας αυτών που επιβαίνουν στο πλοίο».
Αυτό δεν μπορούσε να συνυπάρξει με τα ψέματά σας κύριε ΜΚΟάρχη καθηγητά... Έτσι δεν είναι;
Πως να γράψετε ότι οι δικαστικές αρχές έπραξαν ότι επιβάλει η ουσιαστική αλληλεγγύη και να μείνει έξω από το κάδρο η ξενόφοβη κυβέρνηση [απαγορεύεται να το πράξει η "φασιστική, ρατσιστική" κυβέρνηση της Ιταλίας... Στο δουλεμπορικό πλοίο, πολλές ημέρες πριν κι όταν πλησίασαν τα χωρικά ύδατα της Ιταλίας, επιβιβάστηκε εισαγγελέας, διαπίστωσε την κατάσταση, παρελήφθησαν μια γυναίκα κι ένα παιδί και συνεχώς, αδιάλειπτα προσφερόταν και του πουλιού το γάλα].

4. «Η Πία Κλεμπ κατηγορείται γιατί με τις ενέργειές της υποστήριξε την "παράνομη" μετανάστευση...
Αυτό που συμβαίνει με την περίπτωση της Πία και της Καρόλα είναι η ολική αντιστροφή του τι είναι δίκαιο και τι είναι άδικο..
Κοινώς, σαν ο άλλος πνίγεται μπροστά μας, εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να πίνουμε τα ουζάκια μας στο ταβερνάκι...».
«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου»...
Κι άλλα ψέματα κύριε ΜΚΟάρχη, καθηγητή Πανεπιστημίου;
Και ψέματα και σας πρόλαβε κύριε καθηγητά, μάλλον συμπτωματικά, το "έγκυρο" ελληνικό cnn.gr για την άλλη "ηρωίδα", που συμπτωματικά ήταν η προηγούμενη πλοίαρχος στο δουλεμπορικό της Καρόλας κι οι δύο επίλεκτα στελέχη του σιωνιστικού κόμματος "die-linke": Πία Κλεμπ: Ηρωίδα της Μεσογείου στο εδώλιο επειδή έσωσε χιλιάδες ανθρώπους από πνιγμό
Μόνον που "διέφυγε" σε όλους, πάντα συμπτωματικά, πως είναι μια υπόθεση του 2017 (3 Αυγούστου 2017), όταν τσίμπησαν με τη "γίδα στην πλάτη" την "ηρωίδα διασώστρια" που μετέφερε σκλάβους από τη Λιβύη και τους αποβίβαζε λίγα μέτρα από τις ιταλικές ακτές σε βαρκούλες για να έχουν τα χαρακτηριστικά των θαλασσοπνιγμένων μεταναστών (δες τη φωτογραφία).
Και... τότε κύριε καθηγητά στην Ιταλία δεν ήταν στην κυβέρνηση ο Σαλβίνι, αλλά η "αριστερά" και τις συλλήψεις έκανε και κάνει η δικαιοσύνη.

5. «Ο μύθος της Αντιγόνης που αψήφισε τους νόμους του Κρέοντα χρησιμοποιήθηκε για την πράξη της γενναίας Γερμανίδας...
Η Καρόλα Ρακέτε υπηρέτησε το θετικό – όχι μόνο το φυσικό – δίκαιο. Οι ιταλικές αρχές το παραβιάζουν...
Μοιραία η αδιάφορη ΕΕ. Ούτε μεις όμως άμοιροι των ευθυνών μας...»
Καλό το παραμύθι σου Χριστόπουλε, αλλά δεν έχει δράκο!
Σε πρόλαβε κι εδώ ο μαρξιστής Ιταλός φιλόσοφος Diego Fusaro:
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα χρησιμοποιήσει την υπόθεση του πλοίου Sea Watch για να επιτεθεί στην Ιταλία.
Η προτεραιότητα είναι οι μετανάστες, σύμφωνα με το σχεδιασμό της κοσμοπολίτικης εργοδοσίας κι οι φούξια ταξιαρχίες είναι στην υπηρεσία της.
“Η Ευρώπη είναι με την Καρόλα”... Η Ευρωπαϊκή Ένωση του ευρώ και των πιστών του θα χρησιμοποιήσουν την υπόθεση Sea Watch κι η καπετάνισσα με τη ράστα κόμμωση, θυγατέρα του μπαμπά θα χρησιμοποιηθεί ως λόγος επίθεσης στην Ιταλία.
Για την αποσταθεροποίηση της Ιταλίας και για να προωθήσουν μια κυβέρνηση τεχνοκρατών, δηλαδή ένα τραπεζικό πραξικόπημα.
Οι χρήσιμοι ηλίθιοι της αριστεράς μιλούν για υποδοχή κι ανεκτικότητα. Υποκρίνονται πως δεν γνωρίζουν τη σύγκρουση ανάμεσα στο Κεφάλαιο και την Εργασία και πως το Κεφάλαιο χρησιμοποιεί τη μαζική μετανάστευση για να κτυπήσει την Εργασία, για να εκμεταλλευτεί καλύτερα τους μεταφερόμενους μετανάστες...
» [Βλέπε σε: Το "στριπτίζ" του ανθρωπισμού μας!]

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός!»... κύριε ΜΚΟάρχη, καθηγητή Πανεπιστημίου...
Άλλωστε δεν είναι κρυφή η λατρεία που τρέφει ο Σόρος -από το 2014... την εποχή που η "εθνικίστρια γύφτισσα" ισοπεδώθηκε- για εσένα [Dimitris Christopoulos, Vice-President of the International Federation for Human Rights], αλλά και [βλέπουμε και τη σύζυγο λαϊκή αγωνίστρια για τα "ανθρώπινα δικαιώματα"... Marilena Katsimi, Coordinator of Beat the Fear, σελ. 5], [Apostolis Fotiadis, Freelance Journalist, σελ. 4]... Βλέπε "Ίδρυμα Σόρος": ΕΔΩ
Δικαίως, με όσα ο ίδιος περιγράφεις στο βιογραφικό για να σε κάνει η Πολιτεία καθηγητή Πανεπιστημίου το 2017... τα περιγράφεις περήφανος κι αποτελεί κατάντια της αποικίας Ελλάδα: ΕΔΩ
Μπορεί με τόσες "πλάτες"  να νιώθεις πανίσχυρος, αλλά υπάρχουν κι οι ανυπότακτοι σ' αυτή την Πατρίδα που λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ - ΕΛΑΣ... και τα ψέματα οφείλουν να τα δείχνουν, έστω σε λίγους που έχουν την υπομονή να τα διαβάσουν!
Κι επειδή ως "Ανανιστής", από ιδεολογία κι όχι συμφέροντα, είσαι υπέρμαχος της παράδοσης της Κύπρου, σου απαντάμε με τους στίχους του ποιητή:

«...Ωστόσο εγω θα επιμένω να λέω
την ελεφθερία ελεφθερία
το φόνο φόνο
την ενοχη ενοχη
μ' ένα πείσμα τρελου που σκαλίζει
στον τοίχο τ' όνομά-του με τα νύχια
»
"σχεδόν μηδίζοντες", λεύκιος ζαφειρίου - Κύπρος

Τι "συμπτώσεις" ΜΚΟάρχη καθηγητή Πανεπιστημίου...

Τα ίδια ψέματα λαλεί για την "ηρωίδα" σου κι ο άλλος γνωστός "διανοούμενος"...
Τι συντονισμός!
Ποιος άλλος; Ο γνωστός Bernard Henry-Levy για τον οποίον δεν χρειάζονται "συστάσεις": HASTA ΜΚΟ SIEMPRE! Ελεύθερη η "καπετάνισσα" του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος!



«Πρέπει ν' αντιμετωπιστεί αυτό το απρόσμενο σόου:
το "στριπτίζ" του ανθρωπισμού μας.
Ιδού, εδώ είναι γυμνός κι όχι όμορφος:
ο ανθρωπισμός μας δεν ήταν παρά μια ψευδής ιδεολογία,
η εξαίρετη αιτιολόγηση της λεηλασίας.
Η  τρυφερότητες του και η λεπτολογία του εγγυώνται τις επιθέσεις μας. 
Όμορφη η φιγούρα του ειρηνόφιλου: ούτε θύματα ούτε δράστες!»
Jean-Paul Sartre
πρόλογος στο βιβλίο του Frantz Fanon
"I dannati della Terra" (Της γης οι κολασμένοι)

Με την ευκαιρία των ψεμάτων και το άχυρο που προσπαθεί να μας ταΐσει ο γνωστός Χριστόπουλος... ναι ο ΜΚΟάρχης "καθηγητής Πανεπιστημίου"...
Να θέσουμε κι εμείς μερικά απλά ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο δουλεμπόριο, να έτσι για προβληματισμό, μπας και κάποιος/α άκουσε, είδε κάτι... για τις ΜΚΟ του "ανθρωπισμού" και τις "ηρωίδες" τους... αφού όλοι κι όλες που έχουν δημόσιο λόγο, πολιτικοί, κόμματα... σιωπούν ένοχα!
Να θέσουμε κι εμείς μερικά απλά ζητήματα... για "ορεκτικό" μιας και διανοούμενοι που δεν σιτίζονται σε κονδύλια Σόρος και σια δεν υπάρχουν... τους πάτησε το τρένο του "ευρωπαϊσμού"...
"Οι ΜΚΟ της Μεσογείου κι οι Μυστικές Υπηρεσίες"
«Ερώτηση προς τον Εισαγγελέα Zuccaro: πίσω από το Sea Watch, Jugend Rettet κλπ. υπάρχουν γερμανικές μυστικές υπηρεσίες; Θυμήσου (Memento), οι νόμοι εναντίον της νομιμοποίησης [ξεπλύματος] εσόδων από παράνομες δραστηριότητες στη Γερμανία είναι παντού (Η Γερμανία είναι ένας φορολογικός παράδεισος! Πηγή: TJN, αυτό των εγγράφων του Παναμά)
Πηγή: Domanda al PM Zuccaro: dietro Sea Watch, Jugend Rettet etc. ci sono si servizi segreti tedeschi? Memento, le leggi anti-riciclaggio in Germania fanno acqua da tutte le parti (la Germania è un paradiso fiscale! fonte: TJN, quella dei Panama Papers)
Τι συμπτώσεις... μεταξύ των χρηματοδοτών αυτών των "ανθρωπιστικών" Γερμανικών ΜΚΟ, των πλοίων τους κι αεροπλάνων τους (και του Sea Watch) είναι γνωστή οικογένεια Ναζί:  ΕΔΩ
Κι έχουμε πολύ "φαγητό" ακόμη...
* Εδώ ξεκινάει ένα άλλο μεγάλο "ταξίδι" -ήταν η αρχή- που θα πλαισιώσουν Άδέσποτοι και θα δίνουν τις δικές τους μικρές και ταπεινές μάχες εναντίον των ελίτ, των πανίσχυρων (μέχρι πότε;), που μπορούν να λένε ψέματα χωρίς κανένας να τολμάει να τους αντιμιλήσει.
Δεν σας φοβόμαστε!

Υ.Γ. Για τον χυδαίο ψεύτη ΜΚΟάρχη καθηγητή Πανεπιστημίου, αρκεί ο λόγος του Γιάννη Ραχιώτη... και φυσικά δεν αναμένουμε απαντήσεις...

Εφημερίδα "Ο Δρόμος της αριστεράς", συνέντευξη στον Μιχάλη Σιάχο, 4 Απρίλη 2017: Αποκαλυπτική συνέντευξη του δικηγόρου Γιάννη Ραχιώτη: Τι κρύβει η «έκρηξη» ΜΚΟ και η μαζική στρατολόγηση επιστημόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση