GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έμπορος ναρκωτικών ο ένοχος πίσω από τη δολοφονία σταρ του Τζέιμς Μποντ - ΦΩΤΟ

Ήταν ένα βράδυ τον περασμένο Αύγουστο όταν ο 54χρονος Έρικ Μίκελς γνώρισε τον 25χρονο Τζέραλντ Ματοβού μέσω σελίδας γνωριμιών και έκλ...

Ήταν ένα βράδυ τον περασμένο Αύγουστο όταν ο 54χρονος Έρικ Μίκελς γνώρισε τον 25χρονο Τζέραλντ Ματοβού μέσω σελίδας γνωριμιών και έκλεισαν ραντεβού για να έρθουν σε σεξουαλική επαφή στο σπίτι του ηθοποιού. Έτσι ο 54χρονος έγινε το 12ο θύμα του Ματοβού, που είχε μέθοδο να ναρκώνει τους στόχους του και μετά να τους κλέβει μαζί με τον εραστή του, τον 2χρονο Μπράντον Ντούνμπαρ, σε διάστημα 19 μηνών.

Ο Ματοβού γνώριζε άνδρες μέσω της εφαρμογής Grindr και αφού πήγαινε σπίτι τους, τους νάρκωνε με το GHB προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή. Ένα από τα θύματα έχασε τη ζωή του και αυτός ήταν ο ηθοποιός.

Ο Έρικ Μίκελς ήταν επιχειρηματίας και ηθοποιός με μικρούς ρόλους στην ταινία του Τζέιμς Μποντ "Skyfall" αλλά στο "World War Z" με τον Μπραντ Πιτ και τον "Τζακ Ράιαν" με τον Τομ Κρουζ.

Ο Ματοβού κρίθηκε ένοχος για τη δηλητηρίαση του επιχειρηματία αφού του έδωσε υπερβολική δόση του GHB για "chemsex", το οποίο είναι συνδυασμός ναρκωτικών ουσιών και σεξ.

Οι ένορκοι αποφάσισαν για την ενοχή του χωρίς να έρθει σε γνώση τους η διασύνδεση του 25χρονου με τον Στέφεν Πορτ, έναν κατά συρροή δολοφόνο που ήταν πρώην συνοδός. Ο Ματοβού προμήθευε τον Πορτ με το ναρκωτικό μεφεδρόνη, γνωστό ως Μιάου-μιάου και το GHB, προκειμένου να ναρκώνει τα θύματά του στη διάρκεια του ρεντεβού που το είχαν κλείσει μέσω Grindr - εφαρμογή γνωριμιών για ομοφυλόφιλους, διεμφυλικούς και αμφιφυλόφιλους. 

Ο Πορτ βίαζε τα θύματά του καθώς ήταν ναρκωμένα αλλά σε τέσσερις περιπτώσεις οι άνδρες πέθαναν κι έτσι καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατό τους. 

Τόσο ο Ματοβού όσο και ο εραστής του Μπράντον Ντούνμπαρ, καταδικάστηκαν για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων και κλοπών. 

Ο Μίκελς πήρε διαζύγιο από την επί 23 έτη σύζυγό του όταν αντιλήφθηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος. Από τότε είχε αρκετές και αποτυχημένες σχέσεις με άνδρες και έτσι είχε απομονωθεί και σύχναζε στο Σόχο. Χρησιμοποιούσε την εφαρμογή Grindr για να βρίσκει νεότερους άνδρες με τους οποίους ερχόταν σε επαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση