GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΗΜ. ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ! Ποιον επέλεξε για Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού ο Κ. Μητσοτάκης...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.   Ο Δημήτρης Φραγκάκης κλείδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, για τη θέση του νέου Γενικού Γραμματέα...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.  

Ο Δημήτρης Φραγκάκης κλείδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, για τη θέση του νέου Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, με υφυπουργό τον Λευτέρη Αυγενάκη. Τις προηγούμενες ημέρες, τη θέση του ΓΓΑ φαινόταν να... κερδίζει ο Παυσανίας Παπανικολάου.

Η τοποθέτηση του κ. Φραγκάκη όμως αποτελεί προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς υπήρξε στενός συνεργάτης του. Ήταν υποψήφιος στα Χανιά αλλά δεν εξελέγη και είναι η πρώτη εξαίρεση του κανόνα ότι οι πολιτευτές δεν θα πάρουν κυβερνητικές θέσεις.

Πρώην Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, o κ. Φραγκάκης γεννήθηκε το 1972 και μεγάλωσε στα Χανιά, έχει διατελέσει συνεργάτης ερευνών στο Διπλωματικό Αρχείο του Υπουργείου Εξωτερικών, αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης καθώς και επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων. 

Υπήρξε σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ήταν Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και διευθυντής στο Πολιτικό Γραφείο του, ως βουλευτή, στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση