GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η πολυεκατομμυριούχος δικηγόρος που έχει κλέψει την καρδιά του πατέρα του Μπέκαμ - ΦΩΤΟ

Ο πατέρας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τεντ 17 χρόνια μετά το διαζύγιό του με την σύζυγό του Σάντρα φαίνεται να ζει ένα ρομαντικό ειδύλλιο με...

Ο πατέρας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τεντ 17 χρόνια μετά το διαζύγιό του με την σύζυγό του Σάντρα φαίνεται να ζει ένα ρομαντικό ειδύλλιο με πολυεκατομμυριούχο δικηγόρο και συγκεκριμένα τη Χίλαρι Μέρεντιθ.

O 70χρονος Τεντ φέρεται να έχει έρθει πολύ κοντά με την 60χρονη δικηγόρο. Μάλιστα, ο πατέρας του διάσημου ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με την Dailymail συνόδευσε τη δικηγόρο στη βίλα της στη Μαγιόρκα για να γιορτάσουν τα 60α γενέθλιά της.

"Δεν την έχουμε δει τόσο ευτυχισμένη τον τελευταίο καιρό" δήλωσε άτομο κοντά στη Χίλαρι στη "The Sun Online" και πρόσθεσε "είναι μαζί εδώ και μερικές εβδομάδες. Είναι όλα τόσο συναρπαστικά".

Ο Τεντ και η πρώην σύντροφός του Σάντρα παντρεύτηκαν το Φθινόπωρο του 1967 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Τη Lynne 47 χρόνων, τον Ντέιβιντ 44 ετών και τη Joanne 37. Χώρισαν το 2002 μετά από 32 χρόνια γάμου. Ο Τεντ σε συνέντευξή του το 2005 είχε παραδεχτεί ότι τα παιδιά του επηρεάστηκαν από τον χωρισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση