GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο - σοκ: Μητέρα σώζει το παιδί της λίγο πριν πέσει στο κενό

Η άμεση αντίδραση της μητέρας αποδείχθηκε σωτήρια για το μικρό παιδί της καθώς το έσωσε κυριολεκτικά ένα δευτερόλεπτο πριν πέσει στο ...

Η άμεση αντίδραση της μητέρας αποδείχθηκε σωτήρια για το μικρό παιδί της καθώς το έσωσε κυριολεκτικά ένα δευτερόλεπτο πριν πέσει στο κενό.

Στο βίντεο που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σε κτίριο πόλης της Κολομβίας, φαίνεται η μητέρα με το μικρό γιο της να βγαίνουν από το ασανσέρ και να περιμένουν έξω από μια πόρτα. Η μητέρα μιλά στο κινητό τηλέφωνό της όταν το πιτσιρίκι κατευθύνεται προς τις σκάλες. Εκεί φαίνεται να χάνει την ισορροπία του και να τεντώνει το χεράκι του πιαστεί από την χαμηλή κουπαστή όμως δεν καταφέρνει να στηριχθεί και το βλέπουμε να πέφτει προς το κενό.

Η αντίδραση της μητέρας ακαριαία, πετιέται και πιάνει το μικρό της από το πόδι την τελευταία στιγμή, σώζοντάς του τη ζωή.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο :

Πηγή: thesun.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση