GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στον μήνα του μέλιτος - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Μία νεαρή ηθοποιός από τη Λευκορωσία, Veronika Nikonova, βρήκε τραγικό θάνατο στην Αλάσκα, κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Η 2...

Μία νεαρή ηθοποιός από τη Λευκορωσία, Veronika Nikonova, βρήκε τραγικό θάνατο στην Αλάσκα, κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος.

Η 24χρονη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια πεζοπορίας. Το ζευγάρι είχε μόλις παντρευτεί και ήταν όνειρο ζωής να δουν από κοντά την άγρια φύση της Αλάσκας. Όταν προσπαθούσαν να διασχίσουν το ποτάμι Teklanika, η γυναίκα παρασύρθηκε από τα ορμητικά ρεύματα και πνίγηκε.

Για να βοηθήσουν τους πεζοπόρους ένα σχοινί έχει τοποθετηθεί από τη μία άκρη στην άλλη του ποταμιού, αλλά τα νερά ήταν φουσκωμένα και στο ύψος της μέσης περίπου και γι'αυτό δύσκολο να περάσει κανείς με δυσκολία.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της, ο οποίος πέρασε πρώτος στην άλλη όχθη, η γυναίκα είχε φθάσει μέχρι την μέση, όταν γλίστρησε και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Όπως είπε στις Αρχές προσπάθησε αμέσως να την βοηθήσει και να την τραβήξει έξω αλλά η Nikonova πνίγηκε τελικά καθώς τα ρεύματα ήταν πολύ ισχυρά.

Πηγή: RT

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση