GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικοί σταμάτησαν σταρ του ΝΒΑ για παράβαση του ΚΟΚ - Η συγγνώμη του Χάρντεν - ΒΙΝΤΕΟ

Ο σταρ του NBA, Τζέιμς Χάρντεν προκάλεσε εντύπωση στη Σανγκάη, καθώς επέλεξε να κάνει βόλτα με ένα ηλεκτρικό σκούτερ. Όπως είναι λγικ...

Ο σταρ του NBA, Τζέιμς Χάρντεν προκάλεσε εντύπωση στη Σανγκάη, καθώς επέλεξε να κάνει βόλτα με ένα ηλεκτρικό σκούτερ.

Όπως είναι λγικό, το σκούτερ λόγω του ύψους του διάσημου μπασκετμπολίστα ήταν σαν... παιδικό παιχνίδι. Μαζί με τους φίλους του έκαναν την βόλτα τους ανέμελοι όταν αστυνομικοί από την τροχαία τους σταμάτησαν για παραβιάσεις του ΚΟΚ. Μερικές από τις παραβάσεις ήταν ότι δεν φορούσαν κράνος και ότι οδηγούσαν στη λάθος πλευρά του δρόμου.

Αν πιστεύετε ότι ο Χάρντεν και η παρέα του την γλίτωσαν, κάνετε λάθος. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα σκούτερ και έτσι ο μπασκετμπολίστας έπρεπε να επιστρέψει περπατώντας στο ξενοδοχείο του.

Ο αθλητής μέσω των λογαριασμών του στα social media ζήτησε συγγνώμη για την παραβίαση του ΚΟΚ.

"Δεν ήμουν ένα καλό παράδειγμα αλλά προσπαθούσα να απολαύσω την πόλη όσο περισσότερο μπορούσα. Ευχαριστώ για την κατανόηση και θα φροντίσω να ακολουθώ τους κανόνες την επόμενη φορά που θα βρεθώ στην Κίνα" έγραψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση