GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοδωρικάκος: Ωρολογιακή βόμβα τα σκουπίδια στην Αττική

"Ωρολογιακή βόμβα που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση και η Ρένα Δούρου στη νέα" χαρακτήρισε το πρόβλημα των σκουπιδιών στην ...

"Ωρολογιακή βόμβα που άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση και η Ρένα Δούρου στη νέα" χαρακτήρισε το πρόβλημα των σκουπιδιών στην Αττική ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωρικάκος προειδοποίησε ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, καθώς έως το τέλος του έτους πρέπει να έχει βρεθεί λύση στο τεράστιο πρόβλημα.

Διευκρίνισε ότι τεράστιο πρόβλημα απορριμμάτων αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, με εξαίρεση περιοχές όπως η Δυτική Μακεδονία και η Ήπειρος που το πρόβλημα επιλύθηκε μέσω ΣΔΙΤ, ωστόσο στην Αττική το πρόβλημα, όπως σημείωσε, είναι τραγικό.

"Είναι εφιαλτική η σημερινή κατάσταση του ΧΥΤΑ στη Φυλή η προηγούμενη κυβέρνηση άφησε μια ωρολογιακή βόμβα στη νέα, και ιδίως στους πολίτες" ανέφερε.

Ο υπουργός σημείωσε ότι σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς, υφυπουργούς και γενικούς γραμματείς έγινε αναλυτική ενημέρωση για το θέμα από το νέο περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.

"Εξετάζονται όλα τα μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα μέτρα. Ευθύνη μας είναι να αντιμετωπίσουμε το θέμα, και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό" επισήμανε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση