GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πέτρα του σκανδάλου Καρντάσιαν - Τόμσον μιλά για τις σχέσεις της με την Κάιλι Τζένερ - ΦΩΤΟ

Η φήμη της Τζορντίν Γουντς καταστράφηκε μέσα σε μια βραδιά, όταν η καλύτερη φίλη της Κάιλι Τζένερ φίλησε τον σύντροφο της Κλόε Καρντά...

Η φήμη της Τζορντίν Γουντς καταστράφηκε μέσα σε μια βραδιά, όταν η καλύτερη φίλη της Κάιλι Τζένερ φίλησε τον σύντροφο της Κλόε Καρντάσιαν, Τρίσταν Τόμσον.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Cosmopolitan μιλάει για το σκάνδαλο, τις διαδικτυακές επιθέσεις και τις σχέσεις της με την πρώην πλέον καλύτερη φίλη της Κάιλι.

"Ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο; Ποτέ! Αλλά συμβαίνουν αναποδιές. Και στο τέλος, δεν ήθελα ποτέ να πληγώσω κανέναν. Δεν μου αρέσει να είμαι ο λόγος για τον πόνο οποιουδήποτε" τόνισε.

"Αγαπώ την Κάιλι, είναι η καλύτερη φίλη μου. Ελπίζω όλα να επανέλθουν στο κανονικό κάποια στιγμή και να ξαναχρίσουμε τις σχέσεις μας με τις οικογένειές μας. Να είμαστε ξανά μαζί πιο δυνατές και πιο ευτυχισμένες" ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση