GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Μέσα στον Αύγουστο οι ΚΥΑ για το Ελληνικό - ΒΙΝΤΕΟ

Αρχές ή μέσα Αυγούστου θα έχουν εκδοθεί οι απαιτούμενες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις για την επένδυση στο Ελληνικό δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο ...

Αρχές ή μέσα Αυγούστου θα έχουν εκδοθεί οι απαιτούμενες Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις για την επένδυση στο Ελληνικό δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

"Είμαστε σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις ήδη ετοιμάζονται οι ΚΥΑ και την Παρασκευή είχαμε σύσκεψη, θα πάνε όλα παρά πολύ καλά και πολύ γρήγορα" είπε ο κ. Γεωργιάδης.

"Το πρώτο νομοσχέδιο που θα ρυθμίζει σειρά θεμάτων θα κατατεθεί μέσα στον Αύγουστο στη Βουλή, οι ΚΥΑ θα έχουν εκδοθεί αρχές ή μέσα Αυγούστου, αρά θα ανοίξει ο δρόμος για το Ελληνικό. Θα βλέπετε να γίνονται πράγματα με πολύ μεγάλη ταχύτητα" τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης. "Σήμερα επεξεργαζόμαστε το νομοσχέδιο που ετοιμάζουμε, το τρίτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη που θα έχει σειρά θεμάτων που αφορούν την επιτάχυνση των αδειοδοτήσεων, όλη τη διαδικασία για το ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) για να βγαίνει η έγγραφη στο μητρώο αμέσως, να μην ταλαιπωρείται καμία επιχείρηση. Θα έχει όλα αυτά που πρέπει να γίνουν για τη λειτουργία της μικρομεσαίας επιχείρησης, να φύγει η γραφειοκρατία από τη μέση" πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

"Ο πρωθυπουργός ήδη επεξεργάζεται σειρά νομοσχεδίων που βασικό στόχο έχουν την τόνωση της οικονομίας και της ανάπτυξης και η μικρομεσαία επιχείρηση είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας διότι ανάπτυξη ανάπτυξη στην Ελλάδα χωρίς μικρομεσαία επιχείρηση δεν μπορεί να υπάρξει. Δεν είναι μονό οι μεγάλες επενδύσεις, δεν είναι μόνο το Ελληνικό ή ο Χρυσός, είναι και η μικρομεσαία επιχείρηση ο ελεύθερος επαγγελματίας" είπε.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση