GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο δρόμο του Γιάννη και ο Θανάσης κλείνει στους Μπακς - Πόσα του προσφέρει η διοίκηση των "ελαφιών"

Στους Μιλγουόκι Μπακς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου! Ο Έλληνας φόργουορντ είνα...

Στους Μιλγουόκι Μπακς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου!

Ο Έλληνας φόργουορντ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση των «ελαφιών» για διετές συμβόλαιο έναντι 3 εκ δολαρίων.

Μετά το ναυάγιο των συζητήσεων με τον Παναθηναϊκό, όπου διαπιστώθηκε μεγάλη οικονομική διαφορά, και παρότι ακούστηκε ότι ενδιαφέρεται γι' αυτόν ο Ολυμπιακός, ο παίκτης στράφηκε στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και είχε επαφές με τους παράγοντες στην ομάδας όπου ηγέτης είναι ο αδελφός του Γιάννης.

Οι Αμερικανοί, που έχουν την επόμενη σεζόν να διαπραγματευθούν το supermax συμβόλαιο του Greek Freak, βλέπουν με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο να έχουν και τα δύο αδέλφια στην ομάδα τους. Και αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Θανάσης με την εκρηκτικότητα, την αθλητικότητα και την ενέργεια που διαθέτει στο παιχνίδι του θα είναι μια πολύ καλή λύση από το βάθος του πάγκου.

Εξάλλου ο Θανάσης είναι ο μοναδικός της οικογένειας Αντετοκούνμπο που βρίσκεται στην Ελλάδα, μιας και όλοι οι υπόλοιποι έχουν μεταναστεύσει στις ΗΠΑ, με μοναδική εξαίρεση βέβαια τον Φράνσις.

Πηγή : filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση