GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαρισμένος ο σύζυγος της Αμερικανίδας βιολόγου: Ξέσπασε σε λυγμούς όταν έμαθε ότι η γυναίκα του είχε βιαστεί -ΒΙΝΤΕΟ

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Από τη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφά...

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Από τη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή της ο σύζυγος και τα παιδιά της ήρθαν στην Κρήτη αναμένοντας να βρουν ζωντανό τον άνθρωπό τους.

Όταν εντοπίστηκε η σορός και αποφάσισαν να φύγουν, ενώ οι Αρχές τους είπαν να διορίσουν δικηγόρο ή τεχνικό σύμβουλο, δήλωσαν βλέποντας την πορεία των ερευνών, πως έχουν εμπιστοσύνη στην ΕΛΑΣ, πως δεν θα κάνουν κάτι σ' αυτήν τη φάση και το μόνο που θέλουν είναι μια καθημερινή ενημέρωση.

Ο επικεφαλής των ερευνών συνήθιζε κάθε μέρα να παίρνει τηλέφωνο τον σύζυγο της 60χρονης και να τον ενημερώνει για την πορεία των ερευνών και τις εξελίξεις. Το τελευταίο τηλεφώνημα έγινε χθες το απόγευμα όταν ο επικεφαλής των ερευνών ενημέρωσε τον σύζυγο της Σούζαν Ίτον ότι η αστυνομία έχει στα χέρια της τον δράστη και πως αυτός έχει ομολογήσει.

Δεν θέλησε να μάθει πολλές λεπτομέρειες . Ρώτησε ποιος είναι και το κίνητρό του. Όταν πληροφορήθηκε ότι η σύζυγός του είχε βιαστεί τότε ξέσπασε σε λυγμούς και παρέδωσε το ακουστικό στην αδερφή του θύματος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση